1911 Çerkezköyspor gol olup yağdı 9-0

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Çorlu Gençlerbirliğispor'a 6-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan 1911 Çerkezköyspor 18.hafta karşılaşmasında evinde 1461 Karadenizspor'

Çerkezköy 22.02.2016 15:09:00 0
1911 Çerkezköyspor gol olup yağdı 9-0

Teknik Direktör Vasıf Aksaka ile lige yeni bir başlangıç yapan 1911 Çerkezköyspor rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyarak karşılaşmadan da 9-0 galip ayrılmasını bildi.

ÇERKEZKÖY’DE OYNANDI

Pazar günü saat 13.00’da Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor, “Sedat Çolak, Göksel Söyler, İsmail İnan, Emre Morgil, Hayrettin Aydın, Selçuk Tekeci, Tezcan Karabulut, Oğuz Kaptan, Metin Erdem, Hakan Tice ve Deniz Sert” ilk on biri ile başlarken; konuk ekip 1461 Karadenizspor ise “Şahin Karaman, Gökhan Kör, Kubilay Demirci, Uğur Karabacak, Ramazan Alabay, Ceyhun Kalıntaş, Ogün İncehasan, Cevdet Karanfil, Ümit Özdemir, Harun Korkmaz ve Rahim Karaca” kadrosuyla mücadele etti.

1911 ETKİLİ BAŞLADI

Mücadele öncesinde Türkiye’de son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.  Karşılaşma konuk ekip 1461 Karadenizspor’un santra vuruşu ile başladı. İlk düdük ile birlikte 1911 Çerkezköyspor rakip kaleyi abluka altına aldı. Maçın henüz 3’üncü dakikasında Oğuz Kaptan’ın ortasını iyi takip eden Metin’in volesi, rakip defansa çarpıp kornere çıktı. Ataklarını devamlı sürdüren 1911 Çerkezköyspor 7’inci dakikada Selçuk ile pozisyon yakaladı. Selçuk’un ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş yandan auta çıktı. Karşılaşmanın 18. dakikasında ise kazanılan serbest vuruşta topun başına Hayrettin geçti. Hayrettin’in sert şutunu kaleci Şahin son anda kornere çeldi.

DENİZ İLE ÖNE GEÇTİ

Sağlı sollu ataklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da sol kanatta topla buluşan Metin’in vuruşunu kaleci Şahin kornere gönderdi. 36’ncı dakikada topla buluşan Tezcan, defans oyuncuları arasından Deniz Sert’e mükemmel bir ara pası çıkardı. Ceza sahası içinde topla buluşan Deniz, bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Takımın en golcü ismi olan Deniz, topu auta göndererek, net pozisyonu harcadı.

40’ıncı dakikada  Selçuk, iki rakibini geçtikten sonra düşerken Deniz’e mükemmel bir pas çıkardı. Topla birlikte hızla ceza sahasına giren Deniz sert vuruş gerçekleştirerek skoru 1-0 yaptı.

TİCE FARKI İKİYE ÇIKARDI

Konuk ekip 1461 Karadenizspor ise genç kadrosu ile temsilcimiz karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın ilk devresinin sonlarına doğru topla buluşan Metin’in yaklaşık 30 metreden çektiği sert şutu da kaleci Şahin aynı güzellikte kornere çeldi. Hayrettin’in kullandığı korner atışında ön direkte topla buluşan Oğuz Kaptan, kafa vuruşuyla topu arka direğe aşırdı. Topu iyi takip eden Hakan Tice, kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. Kalan dakikalardan başka gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk yarısı 1911 Çerkezköyspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlükle tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devrede de ataklarını sıklaştırdı.  48’inci dakikada Hakan Tice’ye yapılan faul ile 1911 Çerkezköyspor frikik atışı kazandı. Topun başına Tezcan geçti. Tecan’ın mükemmel şutunu, kaleci Şahin aynı güzellikte kurtararak kornere çeldi. Maçın 51’inci dakikasında Hakan Tice, rakiplerini tek tek geçerek topu ceza sahası içindeki Oğuz’a gönderdi. Oğuz akıl dolu bir hareketle topun üzerinden atlayınca, arkasında boş pozisyonda olan Deniz topla buluştu. Kaleciyi çalımlayan Deniz, topu boş kaleye yuvarlayarak takımını 3-0 öne geçirdi.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Taraftarlarına güzel bir maç izlettiren temsilcimizde 60’ıncı dakikada Hakan Tice’nin pası ile hareketlenen Deniz Sert kaleciyi de geçip topu boş ağlara göndererek kendisinin üçüncü takımının ise dördüncü golünü attı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimizde altıncı gol ise 62’inci dakikada geldi. Sağ kanattan seri çalımlarla ceza sahası içine giren Metin yerden düzgün vuruş gerçekleştirerek skoru 5-0 yaptı. 63’üncü dakikada 1461 Karadenizspor’da Gökhan sakatlanırken, üç oyuncu değişikliği yapan konuk ekip kalan dakikaları on kişi tamamladı.

Tek kale bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor’da altıncı gol Oğuz Kaptan’dan geldi. Göksel’in ortasını güzel bir şekilde kontrol eden Deniz, ceza sahası içinde rakibini geçtikten sonra oğuz Kaptan’a şık bir topuk pası verdi. Deniz’in pasına gelişine sert vuran Oğuz Kaptan, takımını 6-0 öne geçirdi. Mücadelenin 77’nci dakikasında Oğuz Kaptan yerini Emrah Çilingir’e bıraktı. Karşılaşmanın 82’nci dakikasında sağdan hızla gelen Göksel’in yaptığı ortaya iyi yükselen Emrah, topu kafayla ağlara gönderdi ve takımını 7-0 öne geçirdi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Emrah’ın şık pasıyla ceza alanına giren Hakan Tice, rakiplerini tek tek geçerek şık bir plase ile topu filelere gönderdi ve farkı 8’e çıkardı. 85’inci dakikada defansın başarılı isimlerinden İsmail İnan yerini Mesut Salmaz’a bıraktı. Takımın golcüsü Deniz Sert, karşılaşmanın son dakikalarında gelişen atakta topla birlikte rakip ceza sahasına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Deniz, topu ağlara göndermek yerine, daha müsait durumda olan arkadaşı Metin’e pas çıkardı. Deniz’in pasını gelişine çektiği şutla boş kaleye yollayan Metin, kendisinin ikinci takımının da dokuzuncu golünü kaydetti.

40 PUANA YÜKSELDİ

Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 9-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile birlikte 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz hafta ki Çorlu Gençlerbirliğispor yenilgisini taraftarına unutturdu. Dokuz gollü galibiyetin ardından 1911 Çerkezköyspor puanını 40 yaparken, 1461 Karadenizspor ise 14 puanda kaldı.

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10