"Artvin halkının yanındayız"

Chp Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Artvin Cerattepe'de yaşanan maden olayları ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi.

Kapaklı 22.02.2016 15:17:00 0

Önceki gün ilçe teşkilatında basın açıklaması yapan gençlik kolları adına İlçe Gençlik Kolları Başkanı

Değer Koç yazılı bir metin okudu. Koç “ Onurlu yaşamayı çalmadan kaçırmadan namusuyla yaşamayı bir görev bilmiş Artvin halkı ve Gazi Mustafa Kemal’in ilkeleri doğrultusunda hareket eden yiğit Artvin gençliği.  Sizlere CHP Gençliği olarak saygılarımızı sunuyoruz. Ülkemizin ve Artvin’imizin sorunlarına baktığımızda tek suçlunun AKP iktidarı olduğunu görmekteyiz.Mustafa Kemal’in bize bıraktığı Laik, Demokratik ve Halkçı yönetim anlayışından eser kalmadı.  Geçmişe baktığımızda çiftçisine “ananında al git” diyen bir başbakan vardı.Eğitim sistemini 4+4+4 sistemiyle tam bir gerici eğitimi hazırlayan bir AKP hükümeti vardı. Hopa’da derelerine sularına sahip çıkan halka eşkiya diyen bir başbakan vardı.

Halkın çocukları sokakta işsiz gezerken kendi Bilallerine gemicikler alan bir başbakan vardı. Artvin Cerattepe’de maden çıkarmak isteyen Mehmet Cengiz’le işbirliği yapan bir başbakan vardı.Ayakkabı kutularında milletin paralarını saklayan bakanlar ve çocukları vardı. Fethullah Gülen’le iş birliği yapıp iktidara gelenler şimdi paralel yapı diyerek vatansever gibi görünmeye çalışan AKP hükümeti vardı. 

Berkin Elvan’ları, Ali İsmail Korkmaz’ları özgürlük, adalet, hukuk istedikleri için öldüren bir Faşist AKP hükümeti vardı.Türkiye Stratejik Araştırma Merkezi'nin açılış töreninde kendini padişahmış gibi yeni Türkiye marşı ile karşılatan ve Milli değerimiz olan İstiklal Marşımızı hiçe sayıp Türkiye Cumhuriyetini gericiliğe sürükleyen bir Recep Tayyip Erdoğan vardı ve bunlar gibi birçok olayla halka zulmeden AKP iktidarı var. Ama bu Faşizmin karşısında dimdik duran Cumhuriyet Halk Partisi var. Cumhuriyet Halk Partisi Gençliği var” diye konuştu.

“İKTİDAR SÖZÜ VERİYORUZ”

 Halkın yanından hiçbir zaman ayrılmadıklarını kaydeden Koç “ Onurumuzla, şerefimizle Artvin halkına olan desteğimiz sonsuzdur. Halkın iktidarını hep beraber kurarak hiç durmadan Halk ve çalmadan özgür bir Türkiye kurmak için çalışacağız.  Faşist düzeni yıkıp Laik, Demokrat, Halkçı bir hükümetle milletimizi bu bataklıktan kurtarıp Ülkemizi Yüce Atatürk’ün bahsettiği Çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracağız.  Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın söz veriyoruz sözümüzün arkasında da duracağız. 

Halkın iktidarını Halkla, Gençlikle el ele kuracağız. Yoksulluğun olmadığı yoksulluğun sıfırlandığı bir iktidar sözü veriyoruz” dedi.

“ GELİN GENÇLİĞİMİZİ VE GELECEĞİMİZİ KURTARALIM” 

“Özgürlük arayışı yolunda Artvin halkına ve gençliğe ihtiyacımız var” diyerek konuşmasını sürdüren Koç “ Gelin AKP Diktatörlüğünü hep birlikte yıkalım gelin işsizliği sıfırlayalım, gelin yoksulluğu sıfırlayalım, gelin atanamayan öğretmen bırakmayalım, gelin taşeron işçilerini kadrolaştıralım, 

gelin asgari ücret tutarını yoksulluk sınırının üzerine çıkaralım, gelin Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye’sini hep birlikte kuralım, gelin Kürt’üyle, Türküyle, Alevi’siyle, Laz’ıyla, Ermeni’siyle kardeşçe yaşayalım, gelin Bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, Vatanımıza hep birlikte sahip çıkalım. 

Gelin Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında birleşip bu bataklıktan çıkalım. Gelin gençliğimizi ve geleceğimizi kurtaralım” açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10