Yeniden sağlığına kavuştu

Sağlık Turizmi aracılığıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi'ne giden Türk asıllı İngiliz vatandaşı olan Münevver Kalkan (53) geçirdiği başarılı tüp mide ameliyatı ile

Çerkezköy 22.02.2016 16:51:00 0
Yeniden sağlığına kavuştu

Çerkezköy İrmet Hospital Dünya’ya sağlık hizmeti vermeye devam ediyor. İngiltere'nin Kuzey Londra kentinden İrmet Hospital’e gelen 53 yaşındaki Münevver Kalkan obez teşhisi ile sağlık turizmi aracılığı ile Genel Cerrahi doktoru Op. Dr. Onur Kesler’e tedavi oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün tüp mide ameliyatı olan Münevver Kalkan’ın ameliyatı hakkında basın mensuplarına bilgi veren Op.Dr. Onur Kesler, “Hastamız sağlık turizmi aracılığı ile hastanemize başvurdu. Yapılan tahliller ve tetkiklerin ardından ameliyat kararı verildi. Yaklaşık 2 saat süren bir tüp mide operasyonu yaptık. Hastamız şuan gayet iyi ve sağlıklı dün itibari ile de yemek yemeye başladı” diye konuştu. Gerçekleştirilen ameliyatın ardından dün hastane personeli tarafından taburcu olan 53 yaşındaki Münevver Kalkan başarılı operasyon gerçekleştiren Özel İrmet Hospital Hastanesi’ne ve Op.Dr.Onur Kesler’e teşekkür etti.

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10