Doğu-Batı Trakya Belediyeler birliği toplandı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği yönetimi, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında toplandı.

Tekirdağ 24.02.2016 17:09:00 0
Doğu-Batı Trakya Belediyeler birliği toplandı

Şubat ayı içerisinde ikinci kez gerçekleştirilen encümen toplantısında gündeme alınan konular görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca Çorlu’da üye belediyelerin zabıta personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışması ile Sapanca’da gerçekleştirilen ‘Etkili İletişim, Hitabet’ konulu seminer programının sonuçları değerlendirildi.

“BİZİ MEMNUN EDİYOR”

Programda konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Eğitim programlarımızın belediyelerimizin yanı sıra birliğe üye olmayan belediyeler tarafından da yoğun ilgiyle takip edilmesi bizi memnun ediyor. 2015 yılında hız verdiğimiz eğitimlere 2016 yılında da iyi bir giriş yaptık. Eğitim programları için belediyelerimizden talepler yoğunlaştı. Bizde personelimizi ilgilendiren tüm konularla bu isteklere yanıt veriyoruz. Bizlere bu çalışmalarda destek olan Belediye Başkanlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde açıklama yaptı. Toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte Encümen Üyeleri Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez ve Birlik Müdürü Behçet Atlı katıldı.

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10