Şampiyonlardan Akay'a ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Denizli de düzenlediği Anadolu Yıldızları Ligi Taekwando Batı Grubu yarı final müsabakalarında birinci olan Tekirdağ Anadolu Yıldızları taekwando sporcuları Nu

Çerkezköy 1.03.2016 16:36:00 0
Şampiyonlardan Akay

Tekirdağ Anadolu Yıldızları Taekwando Antrenörü Milli Sporcu Bilal Güzel “25-28 Şubat tarihlerinde Marmara ve Ege gruplarında ilk altıya giren illerin katıldığı Denizli’deki müsabakalarda  da büyük başarı elde ederek Tekirdağ ekibi olarak hedefimize ulaşarak birinci olduk . Önümüzdeki haftada Mersin’e gideceğiz . İnşallah Mersin’de de başarılı olacağız ve madalyalar alacağız. Hedefimiz de bu” diye konuştu.

“FAVORİ YİNE BİZİZ”

Denizli’de yapılan müsabakalarda Tekirdağ Ekibi olarak 29 Kiloda Sena Nur Kepenek,37 kiloda Kübra Kepenek ve 41 kiloda Işıl Zafer’in kilolarında birinci olarak altın madalya kazandığını kaydeden Bilal Güzel “ 55 kiloda Senanur Baykuş gümüş madalya, 59 kiloda Eda Zafer ise bronz madalya kazandı. Güçlü rakiplerle mücadele eden sporcularımızın bu başarısı müsabakaya katılan izleyiciler tarafından da ilgiyle izlenmesi bizleri çok mutlu etti. Batı,doğu,kuzey ve güney gruplarında ilk üçe giren 12 İl önümüzdeki hafta sonunda Mersin’de yapılacak olan Türkiye finallerine katılacak ve yine bu müsabakaların favorisi yine Tekirdağ ekibimizdir” dedi.

“ÜÇ YILDIR FİNALLERE KALIYORUZ”

Güzel “ Denizli’deki müsabakalarda Tekirdağ ekibi olarak Tekirdağ Antrenör teknik Kurulu Uz.Dr.OğuzhanTokgöz,Bilal Güzel,ve Murat Kandil olarak   taekwando sporunda iyi bir nesil  yakaladık. Müsabakalar öncesi birlik içerisinde çalışmalarımızı yaptık. Müsabakalarda kendimizi değil Tekirdağ’ı düşündük ve kazandık. Zaten müsabakalara kazanmak için inançlı olarak katıldık. Başarmak için inanmak en önde gelen faktördür. Ekip olarak üç yıldır  finallere katılıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da  Kübra kepenek ile birincilikler aldık. Bu yılda başarımızı takım halinde Anadolu yıldızları finaline taşıdık” dedi.

“TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ”

Amaçlarının Türkiye şampiyonu olarak dönmek olduğunu ifade eden Güzel “ İnşallah Allah’ın izni ile Mersin’den de Türkiye şampiyonu olarak döneceğiz. Finallere grup birincisi ve finalin en güçlü takımı olarak gidiyoruz. Bizlerden hiçbir zaman desteğinizi esirgemeyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a,  Spor İl Müdürümüz Hazan Kadir  Kardaş’a, İl temsilcimiz Ertan Dinç’e ve antrenör  arkadaşlarımızın da bu birinciliğimizde büyük emeği olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca yine bu mutluluğumuzu paylaşan tüm Tekirdağ halkımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“GURUR DUYUYORUM”

Elde edilen başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay”

Bu şampiyonadan da yüzünüzün hakkı ile çıktınız. Sizler her şampiyonada göstermiş olduğunuz üstün başarı ilçemizde ve bölgemizde sporun kalkınması yönünde de öncü olmaktadır. Sizlerin başarısı spora olan ilgiyi de devamlı artırdığını düşünüyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Ben inanıyorum ki  katılacağınız diğer şampiyonalarda olsun Avrupa da olsun ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalar kazanacaksınız.  Sizleri başarınızdan dolayı tebrik ediyor,gurur duyuyorum.Her zaman yanınızda olduğumu da bilmenizi istiyor ve elimizden geldiği gibi katkılarımız devam edecektir. İnşallah Mersin’den de Türkiye Şampiyonu olarak döneceğinize inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10