Sokaklar oto galeriye döndü

Çerkezköy'de sokaklara ve caddelere araç sahipleri tarafından satışa çıkartılan araçlar günlerce park edildiği alanları işgal ediyor.

Çerkezköy 1.03.2016 17:06:00 0
Sokaklar oto galeriye döndü

Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı uygulamanın ardından Atatürk Caddesi’ndeki satılık otolar bu kez ara sokaklara çekilmeye başladı. Özellikle Atatürk Caddesi ile Öztrak Caddesi arasında Ziraat Bankasının bulunduğu Cambazlar Sokak son birkaç gün içinde satılık araçların park yeri haline döndü. Satılık araçların park edilmesiyle birlikte adeta oto galerisine dönen sokaktaki vatandaşlar kendi araçlarını park edecek yer bulamadıkları için şikayetçi olmaya başladılar.

 

“ARAÇLARIMIZI PARK EDEMİYORUZ”
Park alanı bulamayan araç sürücüleri duruma tepki göstererek sokak ve caddelerdeki alanların galeriye çevrildiğini belirtti. Araçlarını satmaya çalışan onlarca kişinin araçlarına satılık yazısı yazdıktan sonra işlek alanlarının bulunduğu sokak ve caddelere park ederek burada araçlarının satılması için günlerce beklediğini kaydeden vatandaşlar “ Bu satılık yazısı yazılan araçlardan dolayı boş yer bulamıyoruz. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atmasını bekliyoruz. Park ücreti alınmayan yerlerd

üzerinde satılık yazan araçlara yönelik bir uygulama yapılması halinde bu bölgelerde satılık araçlar yok olacaktır” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10