Polisten kaçan otomobilde kalaşnikof bulundu

Çorlu'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan iki kişinin terk ettiği otomobilde kalaşnikof silah, çelik yelek ve farklı illere ait 5 adet plakala çıktı. Polis kaçan şüphelileri yakalamak

Çorlu 7.03.2016 16:25:00 0
Polisten kaçan otomobilde kalaşnikof bulundu

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Silahtarağa Mahallesi Borsa meydanında asayiş uygulaması yaptıkları sırada ön plakası olmayan ve içerisinde iki kişi bulunan otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayan sürücü otomobille kaçmaya başladı. Polis ekiplerini alarma geçiren otomobil ile ekipler arasında kovalama yaşandı. Arkasında 22 AN 269 plakası takılı olan aracın sürücüsü ve yanındaki şüpheli yakalanacağını anlayıp otomobili Hıdırağa Mahallesi Ahmet Bayırında terk ederek yaya olarak kaçtı.

 

OTOMOBİL ÇALINTI ÇIKTI
Terk edilmiş otomobil içinde yapılan aramada ise çelik yelek ve kalaşnikof silah bulundu. Patlayıcı madde olabileceği ihtimali nedeniyle de yol trafiğe kapatıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Bomba İmha uzmanları ve özel eğitimli ‘herkül’ isimli bomba arama köpeği Çorlu’ya gelerek otomobil üzerinde inceleme yaptı. Otomobilin bagajında çelik yelek ve kalaşnikof silahın yanı sıra silaha ait 20 adet mermi ve 5 adet farklı illere ait plaka ele geçirildi. Otomobilin ise Edirne'den çalıntı olduğu ortaya çıktı.  Olayla ilgili olarak otomobilden kaçan iki kişinin kimliklerinin belirlenip yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10