Karakol önünde bıçaklı kavga

Çerkezköy'de ilçe karakolu önünde iki aile arasında çıkan tartışma yerini kavgaya bıraktı. Bir kişinin bıçaklanarak yaralandığı kavgada, bir kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili

Çerkezköy 7.03.2016 16:30:00 0
Karakol önünde bıçaklı kavga

Olay Kartal Sokak’ta Gazi Polis Karakolu önünde meydana geldi. İddiaya göre birbirinden ayrı yaşayan ve kavgalı olan karı koca ifade vermek için Gazi Polis Karakolu’na geldi. Murat T. (32) isimli şahıs ifadenin ardından evlerine gitmek üzere yakınlarıyla birlikte 59 LF 551 plakalı araçlarına bindi. Bu sırada ayrıldığı eşi ve yakınları aracın başına gelerek tartışmaya başladılar. İki taraf arasında çıkan tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı.
 

BİR POLİS MEMURU YARALANDI
Kavga sırasında iddiaya göre Murat T, araçta bulunan bıçakla kendisine saldıranlar arasında yer alan İbrahim K. (31) isimli şahısı bıçakladı. Bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan polis memurlarından biri de elinden yaralandı. Yaralı şahıs kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, Murat T. ise gözaltına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu bildirildi.
 

YAKINLARI TAŞKINLIK ÇIKARDI
Polis olay sonrası karakol çevresinde uzun süre kavgada kullanılan kesici aleti aradı. Olayı haber alan İbrahim K.’nın yakınları karakol önüne gelerek Murat T.’nin çıkarılmasını bekledi. Yakınlardan birinin taşkınlık çıkarması üzerine polis grubu karakol önünden uzaklaştırdı. Şüpheli Murat T. ise geceyi nezarette geçirdikten sonra Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10