Yıldırım Beyazıt Mahallesine yeni ASM

Fevzipaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak'ın "Artan nüfus karşısında artık bu A

Çerkezköy 7.03.2016 16:35:00 0
Yıldırım Beyazıt Mahallesine yeni ASM

Şuanda burada 5 doktorumuz vatandaşlarımıza hizmet veriyor ama ihtiyacı karşılamakta zorlanıyor” demesi üzerine, söz konusu bölgeye yeni bir Aile Sağlığı Merkezi yapacaklarını söyledi.

“HEKİMLERE TAHSİS EDECEĞİZ”

Fevzipaşa Mahallesi’nin artan nüfusu karşısında Fevzipaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin ihtiyacı karşılamakta zorlandığını, şuanda 5 doktorun görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi’nin artık yetersiz kalmaya başladığını belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’ın, bölgenin yeni bir Aile Sağlık Merkezi ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi Fevzipaşa Mahallesi’nin yanı sıra Yıldırım Beyazıt Mahallesi halkına da hizmet veriyor. Artan nüfus karşısında hizmet vermekte zorlandığını görüyoruz. Bugünden itibaren Fevzipaşa Mahallemiz ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi yapmak için yer bakacağız. Yeri tespit ettikten sonra da yeni Aile Sağlığı Merkezimizi yaparak, Aile Hekimlerimize tahsis edeceğiz” diye konuştu.

“YENİ YER İÇİN YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NE BAKILACAK”
Yeni Aile Sağlığı Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne düşündüklerini de kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yeni Aile Sağlık Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yaparsak bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın Namık kemal Bulvarı’nı geçmeden Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmalarını da sağlamış oluruz” dedi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10