Sürücüler kafayı yoldaki inşaat malzemelere taktı

Çerkezköy'de düz yolda ilerleyen servis aracı, sola dönmek istediği sırada kendisini sollamaya çalışan kamyonetle çarpıştı. Kazada iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, her iki sürücü de

Çerkezköy 7.03.2016 18:24:00 0
Sürücüler kafayı yoldaki inşaat malzemelere taktı

Kaza saat 17.00 sıralarında Fatih Mahallesi Dr. Ahmet Açlar Sokak ile Şehit Mustafa Baykuş Sokağın kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre Hükumet Caddesi’nden Dr. Ahmet Açlar Sokağa giren Recep Yılmaz yönetimindeki 59 J 2221 plakalı servis aracı, Şehit Mustafa Baykuş Sokağa dönmeye çalıştığı sırada, aynı istikamette seyir halinde olan ve kendisini sollamaya çalışan Mehmet Kaşıkçı yönetimindeki 59 TG 320 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada kimse yaralanmazken, her iki araçta da maddi hasar meydana geldi.
İNŞAAT MALZEMELERİNİ BIRAKANLARA TEPKİ GÖSTERDİ
Olay yerine gelen trafik ekipleri kaza ile ilgili gerekli tutanakları tuttuktan sonra araçlar yoldan çekildi ve yol tekrar trafiğe açıldı. Sürücüler ise kazada birbirlerini suçlamak yerine, Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nin eski binası yanında bulunan inşaat malzemelerinin yol ortasına bırakılmasına tepki gösterdi. Sürücüler, yetkililerin inşaat malzemelerinin yol ortasına bırakılmasına nasıl izin verdiğini merak ettiklerini kaydetti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10