TSD Kadın Kollarından 8 Mart eğlencesi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları önceki akşam Dernek konferans salonunda engelli bayanlara ve ailelerine yönelik 8 Mart Dünya Kadınlar günü eğlencesi düzenledi.

Çerkezköy 10.03.2016 17:23:00 0
TSD Kadın Kollarından 8 Mart eğlencesi

“SİZLERİN MUTLULUĞU HEPİMİZİN MUTLULUĞUDUR”

Programa TSD Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, yönetimi kurulu üyeleri ile aileler katıldı. Gecede konuşma gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık “Çerkezköy Sakatlar Derneği Kadın Kolları olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü eğlencesine bu yılda ilginin olması bizleri sevindirdi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları olarak amacımız böyle anlamlı günlerde  de engelli kadınlarımızı anmak onları sosyal yaşama daha iyi adepte olmasını sağlamaktır. Sizlerin mutluluğu hepimizin mutluluğudur. Sizsiz bir yaşam düşünülemez. Bu geceye bizleri kırmayarak katılan engelli bayanlarımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık’ın konuşmasının ardından davetlilere kuru pasta ve meşrubat ikramı yapıldı, Daha sonra ise dernek üyeleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. İki saat süren eğlencede engelli bayanlar yakınları ve sevdikleriyle birlikte günün keyfini doyasıya eğlenerek çıkardılar.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10