Altın Kızlar madalya için Kocaeli'ye gitti

Çerkezköy'ün altın Kızları Kübra Kepenek, Işıl Zafer ve Senanur Kepenek Milli Eğitim Bakanlığı'nın Kocaeli'nde düzenleyeceği okullar arası şampiyonada madalya mücadelesi yapm

Çerkezköy 11.03.2016 01:18:00 0
Altın Kızlar madalya için Kocaeli

 HEDEFİMİZ ALTIN MADALYA

Antrenör Bilal Güzel Kocaeli’ne hareket öncesi yaptığı açıklamada, “Biz iyi bir ekibiz. Bu şampiyonadan da  altın kızlarımız  Kübra Kepenek, Işıl Zafer, Senanur Kepenek zaferle çıkacaklardır. Bu şampiyonada da hedefimiz altın madalya kazanmaktır. Şampiyonaya iyi bir hazırlık yaptık. Rakiplerimizin ne denli güçlü olduğunu biliyoruz ve bu nedenle müsabakalar çetin geçecektir. Ama dediğim gibi bizim hedefimiz bu şampiyonadan da madalyalar kazanarak dönmektir. İlçemizi ve ilimizi bu şampiyonda da en iyi şekilde temsil ederek başarılı olacağımıza inanıyorum.”dedi.

MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

 Antreörleri Bilal Güzel eşliğinde şampiyonaya giden Milli Sporcu Kübra Kepenek,Işıl Zafer ve Senanur Kepenek’te Milli Eğitim Bakanlığının Kocaeli’nde düzenleyeceği  ve 11-13 Mart tarihlerinde arasında yapılacak olan şampiyonada madalya için mücadele edeceklerini belirttiler. Altın Kızlar, “Diğer şampiyonalarda olduğu gibi bu şampiyonada da hedefimiz altın madalya kazanmaktır. Biz bu şampiyonada da hem ilçemiz Çerkezköy’ü hem de ilimiz Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek madalya kazanacağımıza inanıyoruz. Bundan önceki iki şampiyonada da başarılı olduk bu şampiyona da da başarılı olarak Avrupa Şampiyonasına katılmayı hedefliyoruz.”dediler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10