Mangal ve semaverler mevsimi başladı

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte mangal ve semaverler görücüye çıktı. Çerkezköy Uğur Mumcu Caddesinde mangal ve semaver gibi birçok ürün satışı yapan Kadir Sobaları işletmecisi Ta

Çerkezköy 12.03.2016 02:33:00 0
Mangal ve semaverler mevsimi başladı

“MANGAL VE SEMAVER SATIŞLARI BAŞLADI”

Konuyla ilgili açıklama yapan Kadir Sobaları işletmecisi Tayfun Kabaklar “ Biz sobacılar olarak kışın  genellikle  soba ve soba borusu ve aksesuarlarının satışını yapıyoruz. Ancak yaz  sezonunda soba satışı olmaması nedeniyle imalathanelerimizde çeşitli mangallar ve çeşitli semaverler üretimi yaparak yazında piknikçilere bunların satışını yapıyoruz. Ayrıca mangal  ve semaverin yanında mangal kömürü satışı da yapıyoruz. Özellikle yaz aylarında piknikçiler bütçelerine göre mangal çeşitlerini ve semaver çeşitlerini tercih ediyor. Çok kaliteli ve daha uzun ömürlü olanların fiyatı biraz yüksek olanları alanlar azınlıkta, çoğu vatandaş ucuz olanı tercih ediyor” diye konuştu.

“BU YIL MANGAL VE SEMEVER SATIŞLARINDA PATLAMA BEKLİYORUZ”

 Recep Sobaları Sahibi Ümit Kabaklarda, “ kentimiz sanayi kenti olması dolayısıyla  genellikle  ne çok ucuz nede çok pahalı olmayan orta fiyatlarda olan mangal ve semaver çeşitleri daha çok tercih ediliyor. Bu yıl yaz mevsiminin uzun süreceğini tahmin ediyoruz. Nedeni ise havalar daha mart ayı başında ısınmaya başlamasından kaynaklanmaktadır. İnşallah bu yıl beklentilerimiz ve tahminlerimiz tutarda durgun geçen kır sezonunu yaz mevsiminde yapacağımız mangal ve semaver satışlarıyla telefi ederiz diye düşünüyoruz. Özellikle bizde kendi imalatımız olan  mangal ve semaverlerimizin satışı yapmaktayız. Semaverlerimiz de mangallar gibi rağbet gören ürünlerimizden bir tanesidir” dedi.

10 İLE 160 LİRAYA KADAR MANGAL VAR

Tayfun Kabaklar, her ailenin bütçesine göre mangal bulunduğunu ve 10 liradan 160 liraya kadar kalitesine ve ebadına göre mangal çeşitlerinin olduğunu, ayrıca 35 TL’den başlayan fiyatlarla 250 TL’ye kadarda semaver çeşitlerini sattıklarını kaydettiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10