Ağaçları buduyorlar

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsim şartlarına bağlı olarak ilçede yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için ağaçlara yaz bakımı çalışması yapmaya

Çerkezköy 12.03.2016 02:34:00 0
Ağaçları buduyorlar

AĞAÇLARA YAZ BAKIMI YAPILIYOR

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü  Namık Kemal Bulvarı ve Şehit Teğmen Cengiz Topel Caddesi’nde ki bulvarlarda bulunan ağaçları budayarak yaz bakımlarına  başladı. Çalışmalar kapsamında  Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ağaçların yere sarkan, kuruyan ve tehlike arz eden dallarını keserek temizliyor. Mevsimine göre budama takvimini esas aldıklarını belirten  Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların da talepleri doğrultusunda budama çalışmalarını yaptıklarını ve budama işlemlerinin uzman ekipler tarafından yapıldığının ve  ağaçların dinlenme dönemi olarak adlandırılan kış aylarında yapılan budama çalışmalarının yaz sezonu bakım çalışmalarına başladıklarını ağaçların daha sağlıklı ve düzenli şekilde yeniden yeşerip filizlenmesini n amaçlandığını söylediler. 

AĞAÇLARIN KURUYAN DALLARI DA KESİLİYOR

Çerkezköy Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekipler tarafından sürdürülen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirten Çerkezköy Belediyesi Park ve bahçeler Müdürlüğü yetkilileri. “Ağaçların gelişimini kuvvetlendirmek ve sağlıklı kalmalarını sağlamak amacıyla yapılan ağaç budama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca kuruyan ve tehlike arz eden ağaçların kuruyan dalarını da keserek yaza hazırlanmalarını da sağlıyoruz” dediler.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10