Vali yoğun bakımdan çıktı

Tekirdağ'da iki gün önce iş çıkışı akşam makam aracında kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı Namık Kemal Üniversitesi Uygulama ve Araştırma hastanede iki damarına stent takılan Vali Enver

Tekirdağ 14.03.2016 00:18:00 0
Vali yoğun bakımdan çıktı

YOĞUN BAKIMDA KALDI

Geçirdiği Kalp krizi sonrası yoğun bakımda geçirdiği üçüncü günün ardından doktorlarının yaptıkları kontroller normale dönen Vali Enver Salihoğlu, bu sabah Yoğun bakımdan çıkarıldı. Hastane Başhekimi Erdoğan Gültekin Vali Salihoğlu’nun son durumu ile ilgili yaptığı bilgilendirme de; Bilindiği üzere İlimiz Valisi Sayın Enver Salihoğlu iki gündür hastanemiz de yoğun bakım ünitesinde kontrol altında yatmaktadır. Bugün sabah itibari ile sağlık durumu normal rutin verilere ulaştığı için kendisini özel servisimize çıkarmış bulunmaktayız dedi.

TABURCU OLACAK

Yoğun bakım sonrası alındığı özel servis odasında da yoğun bakım ünitesi şartları uygulanacağını söyleyen Başhekim Gültekin, “ Valimizi görmek isteyen ve yoğun bir ziyaretçi akını var. Dolayısı ile biz özel servis odasında da yoğun bakım ünitesi şartlarını uygulayacağız. Valimizin genel durumu iyi. Gün geçtikçe iyileşiyor. Sağlık kontrolleri de normal ve rutine ulaşmış durum da. Bilinci açık iletişim kurabiliyor. Ancak ziyaretçi görüşlerini kısıtlamış durumdayız” dedi. Vali Enver Salihoğlu’nun normal yoldan beslendiğini söyleyen Erdoğan Gültekin, Ne zaman taburcu olacak sorusuna ise. “Bizim kalp krizlerinde kritik süre olan 72 saattir. Sayın valimiz bu süreyi çok şükür atlattı. Durumunu bir süre daha kontrol altın da tutacağız. Ve tahminen sağlık durumu bu düzeyde seyir ederse bir hafta içerisinde taburcu edebiliriz” diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10