Çerkezköy Asayişinin mutlu günü

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği komiseri Mehmet Demir hayatını Süreyya-Ergin Ağca çiftinin kızı Kübra Ağca ile hayatını birleştirdi.

Çerkezköy 14.03.2016 00:30:00 0
Çerkezköy Asayişinin mutlu günü

 

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanları Cuma günü Asayiş Büro Amirliği komiseri Mehmet Demir’in düğününde bir araya geldi. Asiye-Abdullah Demir’in oğlu Mehmet Demir ve Süreyya-Ergin Ağca’nın kızı Kübra Ağca Çerkezköy Polisevinde yapılan renkli bir düğün ile dünya evine girdi. Mehmet Demir ile Kübra Ağca’nın düğünlerine aile ve çevrelerinin yanı sıra Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

 

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Saat 20.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşen düğün, gelin ve damadın alkışlar eşliğinde salona gelmesiyle başladı.  Davetlilerin alkışları arasında ilk danslarını yapan damat Mehmet Demir ile gelin Kübra Ağca sonra yine alkışlar eşliğinde pasta kesti. Ardından takı törenine geçildi. Davetliler, genç çifte hayırlı olsun temennisinde bulunarak, hediyelerini verdi. Takı töreninin sonunda genç çift çalışma arkadaşları ve davetlilerle birlikte, oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10