Üye kayıtları başladı

Kapaklı'da kurulan ve başkanlığını Erol Buz'un yaptığı Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) kuruluş çalışmalarının tamamlanmasınn ardından üye kayıtlarına başladı.

Kapaklı 16.03.2016 22:45:00 0
Üye kayıtları başladı

FARKINDALIK YARATMAK İSTİYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği Başkanı Erol Buz, “Derneğimizle ilgili ön çalışmaları tamamladık ve ofisimizi İsmet Paşa Mahallesi’nde bulunan Corner Residence’te açtık. Amacımız bölgemizde hızla gelişen ticaret ve ekonomi için kurumsal gelişimler, sektörel çözümler ve sosyal sorumluluk projeleri üreterek farkındalık yaratmaktır. Esnaf, iş adamları ve yöneticileri bir araya getirerek ortak hedefler etrafında yeni işbirlikleri yaratarak bölgemizde ekonomik ve sosyal alanlar oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK SEMİNERLERİ DÜZENLEYECEĞİZ

Dernek üyeleri için ücretsiz danışmanlık seminerleri de düzenleyeceklerini sözlerine ekleyen Erol Buz, “Üye olmak isteyen toplumumuzun kültürel ve manevi değerleri ile beslenmiş, evrensel iş ahlakını özümsemiş, örnek iş adamı ve verimli işletme sahipleri www.satives.org adresinden gerekli bilgileri alarak derneğimize üye olabilirler” ifadelerini kullandı.

Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10