Yardım Melekleri durmak bilmiyor

Gerçekleştirdikleri yardım kampanyaları ile bölgede yaşayan birçok engelli vatandaşa umut olan ve yaptıkları yardımlar nedeniyle 'Yardım Melekleri' diye anılan Süheyla Usta ve Nurtaç Kuş, engell

Çerkezköy 16.03.2016 22:49:00 0
Yardım Melekleri durmak bilmiyor

3 TEKERLEKLİ SANDALYE DAHA TEMİN ETTİLER
Yaklaşık bir yıl önce gönüllü olarak çıktıkları yolda bugüne kadar onlarca engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye ederek örnek bir davranış sergileyen Süheyla Usta ve Nurtaç Kuş, bir engelli vatandaşı daha sevindirdi. Yardım melekleri temin ettikleri 3 adet tekerlekli sandalyeden birini ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşa teslim ederken; diğer iki tekerlekli sandalyeyi de ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne teslim etti.
YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Tekerlekli sandalyeyi kardeşi Mehmet Selim Özer adına ablası Remziye Özer teslim aldı. Çıktıkları yolda ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara yardımcı olmaya devam edeceklerini kaydeden Süheyla Usta, “Biz yaklaşık bir yıl önce bu yola çıktık. Bugün 9’uncu tekerlekli sandalyemizi teslim etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile bize bu yolda yardımda bulunan tüm dostlara teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalarla engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
ÖRNEK OLSUN İSTİYORUZ
Bu tür yardım ve çalışmaların bir insanlık görevi olduğunu sözlerine ekleyen Süheyla Usta, “Amacımız engelli vatandaşlarımıza yardım etmek ve yaptığımız bu çalışmaların bölgemiz için örnek olmasını sağlamaktır” dedi. Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Metin de yapılan yardımlardan dolayı Süheyla Usta ve Nurtaç Kuş başta olmak üzere tüm hayırseverlere teşekkür ederek, diğer iki tekerlekli sandalyenin en kısa zamanda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını kaydetti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10