Gazileri ve şehit ailelerini kahvaltıda ağırladılar

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde gazileri ve ailelerini ağırladı.

Çerkezköy 18.03.2016 00:34:00 0
Gazileri ve şehit ailelerini kahvaltıda ağırladılar

KAHVALTI DÜZENLENDİ

Güneşler Otel’de düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3.Zıhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Yılmaz Yıldırım, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan,3. Zırhlı Tugay Komutanlığı Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy İlçe Müftüsü, Yusuf Tuna, ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden ve Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Ömer Kılınç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çorlu Şube Başkanı Recep Kayacı, Başkan Yardımcısı Mustafa Ertem Koç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Kemsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ve muhtarlar, İrmet Hospital ve optimed hastanesi Kurumsal iletişim sorumluları katıldı.

Programa katılanları Müjgan-Serkan karagöz çifti kapıda karşıladı. Program sırasında da katılımcılarla tek tek ilgilendiler.

 

 

“GEÇMİŞİ UNUTANLAR GEÇMİŞİ YENİDEN YAŞATMAK ZORUNDA KALIRLAR”

Programda konuşma gerçekleştiren Serkan Karagöz “ Bu yıl 101.’sini, kutladığımız Çanakkale Zaferi ve Şehitler günü dolayısıyla  hayırsever Müjgan- Serkan Karagöz çifti olarak 101. Yıl münasebetiyle vatanları için canlarını seve seve veren şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize yönelik düzenlediğimiz bu kahvaltı programımıza katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz. Türk Savaş tarihine altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünü kutlamanın ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin,şehitler gününü idrak etmenin onurunu yaşıyoruz.Geçmişini unutanlar o geçmişi yeniden yaşamak zorunda kalırlar.Biz ne Çanakkale’yi ne vatan ve bayrak için  canını seve seve veren  aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi unutmayacağız.Unutturmayacağız.Hepsini saygıyla ve rahmetle selamlıyorum.Ben ve eşimin bu programı düzenlememizdeki bir amacıda dedemiz de bir Çanakkale şehidiydi. Ülke olarak  zor günler yaşadığımız bu günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız.Millet olarak birlik ve beraberliğimizden hiçbir zaman ödün vermemeliyiz  ve vermeyeceğiz. Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’da Çanakkale Zaferinin 101.yılı ve şehitler günü gibi anlamlı bir günde şehit aileleri ve gazilere verilen kahvaltıdan ötürü hayırsever Serkan-Müjgan Karagöz çiftine teşekkür etti.

 

 

“ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE BORÇLUYUZ”

Programda son konuşmayı ise Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay gerçekleştirdi. Kubilay “ 18 Mart Çanakkale Zeferi’nin 101. Yıldönümü ve ayni zamanda Şehitler günü dolayısıyla Gazi ve Şehit ailelerini bir araya getiren ilçemizin hayırseverlerinden Müjgan-Serkan karagöz çiftine teşekkür ediyoruz. Geçtiğimiz hafta ilçemizde istiklal Maşımızın kabulü ve Mehmet Akif’i anma etkinlikleriyle dopdolu çok güzel etkinliklere imza atıldı. Düzenlenen 57. Alay etkinliğinde de duygu seli yaşandı. Hafta münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen İstiklal marşı okuma yarışmasında ilçemizden Tekirdağ İl birinciliğini bir kızımız aldı. 18 Mart günü yapılacak olan etkinlik kapsamında bu kızımıza halk Eğitimi merkezinde yapılacak olan etkinlikte ödülünü vereceğiz. Bu etkinlikler kapsamında katkı veren ve destek veren Garnizon komutanımıza , gazilerimize ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.Bu ülkeyi kahraman şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Canlarını vatanları için feda eden Başta Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan günün anısına Serkan-Müjgan Karagöz çiftine plaket takdim etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10