Küçük: "Bizler Milli davanın neferleriyiz"

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Musa Küçük, Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek gazeteci Şaban Kardeş ile görüştü.

Çerkezköy 21.03.2016 03:01:00 0
Küçük:

“GENEL BAŞKANIMIZ HAKLI ÇIKMIŞTIR”

Türkiye’nin dün olduğu gibi bugün daha çok Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç duyduğunu, MHP’nin hiçbir partinin alternatifi olmadığını ve Türk Milletinin de teminatı olduğunu kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Musa Küçük” Tarih bir kez daha Milliyetçi hareket Partisini ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’yi haklı çıkarmıştır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli yaşanan terör olayları ile birlikte çözüm sürecinin ihanet süreci olduğu hakkında uyarmıştı. Genel Başkanımız MHP’nin ülke için ne kadar çok önemli olduğunu ve haklı bir duruş  sergilediğini bir kez daha ortaya çıkardı” dedi.

“TEK SİYASİ OLUŞUM MHP’DİR”

Milliyetçi Hareket Partisinde genel başkanı sorunu olmadığını kaydeden Küçük “ Milliyetçi Hareket Partisi seçim sonrası Genel Merkez, il ve ilçe kongre tarihlerini açıkladı. Partimizin olağan kongre süreci de devam ediyor. MHP yetkili organları ve teşkilatı ise dimdik ayaktadır. Kongre süreci ise ne olursa olsun MHP var olmaya devam edecektir. Herkes siyasi hesap yapabilir, ama hesap yapmadan gelecek nesillerin hesabını yapan tek siyasi oluşum ise Milliyetçi Hareket Parti’dir” diye konuştu.

“DERSİ TÜRK MİLLETİ VERECEKTİR”

Küçük “ Partimizin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in bize verdiği en büyük miraslardan birine sahip çıkıp, siyaset yaparken, bir taraftan da ülkemizin içinde bulunduğu bölgesel ve global güçlere karşı milli duruşumuzu da sergiliyoruz. Bizler Milli davanın neferleriyiz. Emperyalistlerinin hain emellerine karşı Çanakkale’de göğüs ve siper edenlerin torunları olan bizler bugün de aynı güçlerin ülkemizin güneydoğusunda benzer emellerini gerçekleştirmek istiyorlar. 101 yıl önce Çanakkale’de aldıkları dersi aziz Türk milleti bu kez de onlara verecektir” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10