Çerkezköy'de 'A4' alarmı

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün beyaz renkli Audi A4 marka lüks araçla sansasyonel bombalı eylem yapılabileceği bilgisini paylaşmasının ardından, Çerkezköy polisi çalıntı kaydı bulunan aynı ma

Çerkezköy 22.03.2016 02:34:00 0
Çerkezköy

BEYAZ A4 ALARMI
Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Başkanlığı, 2015 model beyaz renkli Audi A4 aracın önümüzdeki günlerde bomba yüklü araç haline getirilerek güvenlik güçlerine ait bina ve tesislere yönelik sansasyonel eylemlerde kullanılacağı şeklinde bilgilere ulaştı.
 

ÇALINTI KAYDI VAR
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, dün öğle saatlerinde çalıntı ihbarı olan beyaz renkli Audi A4 marka otomobilin ilçeye giriş yaptığını Elektronik Denetleme Sistemi kameralarından belirledi. Araç çalıntı gözüktüğü için bombalı saldırılarda kullanılabileceği gerekçesiyle polis telsizi hareketlendi ve aracı takip edecek olan ekipler 'can güvenliklerini de alarak çok dikkatli olmaları' konusunda haber merkezi tarafından uyarıldı.  
 

CEZAEVİ KAVŞAĞINDA DURDURULDU
Polis tarafından takibe alınan otomobil, Çerkezköy-İstanbul yolu Cezaevi kavşağında çok sayıda polis tarafından durduruldu. Bir polis memurunun ise 'akrep' olarak bilinen otomatik tüfek taşıması dikkat çekti. Otomobilden indirilen 3 kişi ve otomobilin ruhsatı incelendi. Yapılan incelmede otomobilin 1 yıl önce çalındığı, ancak bulunarak sahibine teslim edildiği ve çalıntı kaydının polis sisteminden düşüşünün yapılmadığı belirlendi. Emniyete çekilen otomobilde bir suç unsuru bulunmayınca içindeki 3 kişi otomobile binerek emniyetten ayrıldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10