İlk oyun Veliköy'de sahnelenecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından açılan tiyatro kursuyla oyuncu kadrosuna yeni simalar ekleyen Çerkezköy Belediyesi Tiyatro Topluluğu ilk performansını İstanbul Müzikali isimli tiyatro gösterisi ile sergileyecekler.

Çerkezköy 23.03.2016 01:33:00 0
İlk oyun Veliköy

İLK OLARAK VELİKÖY’DE SAHNELENECEK

Çerkezköy Belediyesi’nin açmış olduğu tiyatro kursu ile kendi bünyesine yeni yüzler ekleyen Çerkezköy Belediyesi Tiyatro Topluluğu yılın ilk gösterisini İstanbul Müzikali isimli oyun ile yapacak. Kasım ayında oyun seçimini yapan ve hummalı bir çalışmanın içine giren Çerkezköy Belediyesi Tiyatro Topluluğu 26 Mart Cumartesi Günü Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda ilk oyununu izleyicilerin beğenisine sunacak. Müjdat Gezen’in yazdığı ve Tahsin Saroğlu’nun yönettiği iki perdelik komedi türündeki oyun saat 19:30’da başlayacak.
 

 

1 NİSAN’DA ÇERKEZKÖY’DE
İstanbul’un geçmiş yaşamı ile bu günkü yaşamı arasındaki farklılıkları komedi tarzında ele alındığı oyunda İstanbul’un semtlerine kısa yolculuklar yaparak izleyicileri güldürmeyi amaçlanıyor. Veliköy’deki sahnenin ardından 1 Nisan Cuma günü Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sergilenecek olan oyun saat 19:30’da başlayacak. İlk oyununu sergileyecek olan Tiyatro Topluluğu yıl boyunca izleyici ile buluşmaya devam edecek.
AMATÖR OYUNCU PROFESYONEL OYUN
Amatör tiyatro oyuncularından oluşan Çerkezköy Belediyesi Tiyatro topluluğu İstanbul Müzikali isimli oyun ile profesyonel bir oyun sahneye koymayı hedefliyor. Tahsin Saroğlu yönetimindeki tiyatro topluluğunda Ercan Sönmez, Çiğdem Paralı, Volkan Kuru, Dilek Çapkın, Yücel Yavaş, Gözde Kırlı, Özgür Kaya, Tuğçe Kirşan, Asuman Köroğlu, Ahmet Bellitaş, Nur Uğurlu, Burcu Çelik, Kaan Tanık, Feyyaz Çakırlar, Gülseher Serpici yer alıyor.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10