Atlas Copco iş ortakları ile bir araya geldi

Atlas Copco Kompresör Tekniği iş alanı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda iş ortaklarına yönelik bir toplantı düzenledi. Atlas Copco ürün ve hizmetlerinin tanıtıldığı to

Çerkezköy 25.03.2016 02:24:00 0
Atlas Copco  iş ortakları ile bir araya geldi

Atlas Copco Kompresör Tekniği İş Alanı Genel Müdürü Jan Kougl; “Sürdürülebilir verimlilik çözümleri sağlamada dünya lideri Atlas Copco, müşterilerine yenilikçi basınçlı hava teknolojilerinin yanı sıra hava ve gaz işleme ekipmanları, hava şartlandırma sistemleri ve vakum çözümleri sunuyor. Sanayide birinci önceliğin en zor koşullarda kesintisiz çalışabilen dayanıklı ve enerji tasarrufu sağlayan ekipmanlarda olduğunu çok uzun süre önce fark eden Atlas Copco, büyükten küçüğe ürettiği tüm kompresörlerde bu önceliği göz önünde bulunduruyor. Atlas Copco VSD teknolojisi, vida teknolojisi gibi birçok teknolojinin sektördeki öncülüğünü üstlenen global bir oyuncu. Enerji verimliliği bağımsız kuruluşlar tarafından onaylanan ürünleri ile müşterilerimizin sürdürülebilir ve karlı büyümesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Enerji maliyetleri endüstrinin en büyük gider kalemini oluşturduğuna değinen Kougl; “Türkiye ve dünyada artan enerji fiyatları, özellikle enerji yoğun sektörlerde rekabet gücünün korunması ve sürdürülebilir verimliliği önemli hale getirdi. Geliştirdiği ürünlerde enerji verimliliğine odaklanan Atlas Copco, yeni nesil kompresörleri ile %35 oranında enerji tasarrufu sağlayarak bu ihtiyaca cevap veriyor. Büyüyen ve gelişen pazar ile artan rekabet koşulları, şirketlerin ayakta kalabilmeleri için dünya standartlarında üretim yapmalarını ve başta enerji maliyetleri olmak üzere maliyet avantajı yaratarak karlılıklarını sürdürebilmelerini gerektiriyor. Atlas Copco olarak enerji verimliliği sağlayan ürünlerimizle, müşterilerimizin verimliliklerini artırmak için çalışıyoruz” dedi.
Endüstriyel Hava Bölüm Müdürü Ayhan Akova ise, Atlas Copco’nun teknolojilerinden bahsetti. VSD+ ile kompresörün kapladığı alanın oldukça küçüldüğüne ve enerji tasarrufu sağladığına değinen Akova, Atlas Copco’nun sektörde standartları belirleyen bir firma olduğunu sözlerine ekledi. Yağsız Hava Bölüm Müdürü Özkan Özinanç, tamamen yağsız teknolojiye sahip ürünlerin özellikle tekstil, gıda ve ilaç gibi yüksek kaliteye ihtiyaç duyan sektörlerde kritik öneme sahip olduğunu belirtti. Özinanç yüzde 100 yağsız hava sertifikası ve ISO 22000 sertifikasını alan ilk kompresör üretici olduklarını iletti.
Vakum Çözümleri Bölüm Müdürü Murat Kahraman yaptığı sunumda, 2015 yılında pazara sunulan GHS VSD+ vakum pompası ile çığır açtıklarını söyledi. Kompresörde kullanılan VSD teknolojisini, vakum pompalarına uyarladıklarını belirten Kahraman, bu sayede yaklaşık yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağladıklarını belirtti. Kompresör Tekniği Servis Bölüm Müdürü Altan Kaçar ise “Atlas Copco olarak müşterilerimize satış sonrası verdiğimiz danışmanlık hizmeti ile gerçek ihtiyaçlarını tespit ediyor ve buna uygun çözümler öneriyoruz. Kompresör seçimi kadar bakım hizmeti de önemli. Orijinal yedek parça kullanımı ve yetkili kişiler tarafından sağlanan bakım hizmeti üretim verimliliğini arttırarak, yapılan yatırımların geri dönüşünü etkili kılıyor. Atlas Copco olarak tüm Türkiye’de, 7x24, dünya standartlarında bakım hizmeti sunuyoruz” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10