1911 Çerkezköyspor Kapaklı deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 23.hafta karşılaşmaları hafta sonu oynanacak. Maç fazlasıyla haftaya lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Kapaklıspor'a konuk olurken, Çorlu KÃ?

26.03.2016 00:37:00 0
1911 Çerkezköyspor Kapaklı deplasmanında

PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Süper Amatör Lig’de 23.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. Geçtiğimiz hafta Çorlu Kültürspor’u tek golle geçerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda 21 puanda bulunan Kapaklıspor’a konuk olacak. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

HEDEF ÜÇ PUAN

Bu hafta zorlu bir deplasmana çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Vakıf Aksaka “ Geçtiğimiz hafta lig lideri Çorlu Kültürspor’u iyi bir oyunun ardından mağlup etmesini bildik. Bu hafta ise Kapaklıspor’a konuk olacağız. Hafta içi yaptığımız antrenmanlarla Kapaklıspor maçının hazırlıklarını sürdürdük. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak son haftalara avantajlı girmek istiyoruz. bütün futbolcu kardeşlerimize güveniyorum” dedi.

13.00’DE BAŞLAYACAK

1911 Çerkezköyspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Sefa Davarcı ile yollarını ayıran Çorlu Kültürspor ise bu hafta evinde 37 puanda dördüncü sırada yer alan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek.Pazar günü General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13,00’de oynanacak.

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Tekirdağ Süper Amatör Ligde üçüncü sırada bulunan Çorlu Gençlerbirliğispor ise hafta sonunda Şarköyspor’a konuk olacak. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak. Hafta sonundaki karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ayhan Kaynak “ Sporcularımın üst üste aldığı galibiyetlerin meyvesini toplamaya başladık. Rakiplerimizin puan ve puanlar kaybedeceklerini hesaplamıştık. Önemli olan bizim ardı ardına üç puanları hanemize yazdırmaktı. Biz kendimeize düşen görevi şu ana kadar yaptık. Sporcularımın karakterli duruşu ve işlerine olan saygısı bu gün zirvede en az rakiplerimiz kadar şansa sahip olmamızı sağladı” diye konuştu.

“RAKİPLERE SAYGI DUYUYORUZ”

Kulüp Başkanı Murat Yılmaz da açıklamalarda bulunarak “ Çorlugençlerbirliği olarak dik duruşumuzdan ve centilmence mücadelemizden asla ödün vermeyeceğiz.Sporcularımızın kazanma hırsının yanında rakibine de saygıda asla kusur etmemesi konusuna ciddiyetle önem veriyoruz.Son haftalara girildikçe tansiyon yükselecektir.Bu gayet normal.Uzun yıllardır zirveye oynayan bir camia olarak bu adrenalini kaldıracak güce ve tecrübeye sahibiz.Bu tecrübeyi sporcularımızda da görmemiz ilerleyen haftalardaki zorlu müsabakalar öncesi en önemli güvencemiz.Son müsabakalara girilirken zirve mücadelesi yaptığımız rakiplerimize saygı duyuyoruz ve hak edenin kazanmasını temenni ediyoruz.

SİTESPOR ÜÇ PUANLA KAPATACAK

Haftaya 34 puanla beşinci sırada giren Saray Belediyespor 22 puanla sekizinci sırada yer alan Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma 13.00’de başlayacak. 13 puanda bulunan Büyük Çınarlıspor ile 23 puanla Aşağı Sevindikspor karşılaşması da Pazar günü oynanacak. 13.00’de oynanacak olan karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. 1461 Karadenizspor’un bay geçtiği haftada Sitespor ise Malkara Belediyespor’un ligden çekilmesi ile birlikte haftayı 3-0 hükmen galibiyet ile kapatacak.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10