Baranoğlu İnşaat Emlak Otomotiv hizmete açıldı

Baraoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Lt.Şti Fevzipaşa Mahallesi Barbaros Caddesi No:62'de hizmete açıldı. İşletmenin dört ortağı Nizamettin Baran,Yunus Elçin, Kemal Yaraşır ve Malik Ramisoğlu misafirle

Çerkezköy 26.03.2016 00:44:00 0
Baranoğlu İnşaat Emlak Otomotiv hizmete açıldı

AÇILIŞI YAPILDI

Cuma günü saat 13.00’de gerçekleştirilen açılışa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, AK Parti Kapaklı Meclis üyesi Akın Yılmaz, ÇTSO Meclis üyesi Göksel Bozdağ, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, esnaflar ve iş adamları katıldı.

 

“DEĞER KATACAKTIR”

Açılış öncesi kurban kesilirken, duayı ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe yaptı.

Açılışta konuşma gerçekleştiren AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz “ İnşaat sektöründe kendini ispatlayan Baranoğlu inşaat ortakları ile birlikte Çerkezköy’de emlak sektöründe faaliyet gösterecek. Bugüne kadar gerek inşaat gerekse pastanecilik dalında Çerkezköy’e güzel hizmetlerde bulunan Baranoğlu ortaları kurdukları yeni işletme ile çok daha iyi hizmetlere imza atacaklar. Yeni işletme gerek Çerkezköy gerekse ülke ekonomisine katma değer kazandıracaktır. Bugün açılışınızı yaptığımız bu işletme başta Çerkezköy’e, tüm bölgeye ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

DÖRT ORTAĞI VAR

150 metrekare alan içersindeki üç katlı yeni işletme emlak, inşaat ve galeri üzerine faaliyet gösterecek. Nizamettin Baran,Yunus Elçin, Kemal Yaraşır ve Malik Ramisoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Baraoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Lt.Şti’nin açılış kurdelesini ise AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan, AK Parti Kapaklı Meclis üyesi Akın Yılmaz, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil birlikte keserek yaptılar.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10