Ordulular kongreye gidiyor

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Olağan Genel Kurulunu Pazar günü dernek binasında gerçekleştirecek. Mevcut Başkan Beytullah Çoşkun'un rahatsızlığı nedeniyle

Çerkezköy 26.03.2016 00:47:00 0
Ordulular kongreye gidiyor

“COŞKUN ADAY OLMAYACAK”

Çerkezköy Ordulular Derneği Başkanı Beytullah Çoşkun, Başkan adayı Soner Öztürk ile birlikte Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret ederek Pazar günü 14.00-16.00 saatleri arasında Gazi Osman Paşa Mahallesi Çolakoğlu Sokak’taki dernek binalarında olağan genel kurulu gerçekleştireceklerini ifade etti. Yeni yönetimin belirleneceği olağan kongrede rahatsızlığından dolayı aday olmayacağını kaydeden  Çoşkun “ Sağlık sorunlarım nedeniyle kongrede aday olmayacağım. Arkadaşlarımız ile yaptığımız toplantıda Soner Öztürk kardeşimizin tek listesi ile seçimlere gideceğiz. Dernek ile bağımı koparmayacağım ve seçimlerde Soner kardeşimizin yönetiminde yer alacağım. En demokratik şekilde gerçekleşecek olan kongremize tüm Ordulu hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.

“BAYRAĞI TESLİM ALACAĞIZ”

Kongre öncesi dernek binasında mevlit okutturacaklarını kaydeden Coşkun “  Aynı gün öğle namazı sonrasında dernek binamızda şehitlerimiz için mevlit okutacağız” diye konuştu. Kongrede tek liste ile aday olacak Soner Şentürk “ 1982 yılından beri Çerkezköy’de yaşıyorum. Elektrik Mühendisiyim. Uzun yıllarda Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yönetiminde yer aldım. İyi hizmetler yapmak için arkadaşlarımızın teveccühü ile aday olacağım. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı biz taşıyacağız. Tüzük değişikliği ile artık seçimler iki yılda bir yapılacak.  Dernekler her zaman uzak diyarların kültür araçlarıdır. Kongremiz inşallah hayırlara vesile olur. Bütün hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10