Kapaklı polisi iş başında

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede 4 gün içinde çalınan 3 motosikleti bulup sahiplerine teslim etti. Ayrıca ilçede rutin olarak yapılan kontrollerde bir adet ruhsatsız silah ele geçirilirk

Kapaklı 26.03.2016 00:48:00 0
Kapaklı polisi iş başında

4 GÜNDE 3 MOTOSİKLET ÇALINDI
Kapaklı’da dört gün içinde 3 farklı ikametten çalınan motosikletler, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu bulundu ve sahiplerine teslim edildi. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı. 4 gün içinde 3 farklı noktadan motosiklet çaldıkları iddia edilen şüpheliler Ö.A. ve A.D., emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. İki şüpheli Cumhuriyet Savcılığı’ndaki sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

ARANAN ŞAHIS CEZAEVİNE TESLİM EDİLDİ
Kapaklı’da ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce rutin olarak yapılan asayiş uygulamalarında da hakkında kesinleşmiş 14 yıl 7 ay hapis cezası bulunan İ.Y. isimli şahıs da yakalandı. Hakkında arama kararı bulunan şahıs, Kapaklı polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra, cezasının infazı için Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. Uygulamalarda A.C. adlı bir şahsın aracında yapılan aramada ise bir adet ruhsatsız tabanca ve 5 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan A.C. de işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10