Kütüphaneye 200 kitap bağışladılar

Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları bu yıl 52'si kutlanan Kütüphane Haftası dolayısıyla Çerkezköy Halk Kütüphanesine 200 kitap bağışında bulundu.

Çerkezköy 30.03.2016 02:18:00 0
Kütüphaneye 200 kitap bağışladılar

TESLİM ETTİLER

Dün saat 15.00’te Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay  beraberinde İlçe Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Çerkezköy Halk Kütüphanesini Kütüphaneler haftası dolayısıyla ziyaret ederek kütüphaneye 200 kitap bağışında bulunurken, kitapları ise kütüphane görevlisi  Müzeyyen Hacıoğlu teslim aldı.

“ÖRNEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Üyeler ile birlikte kitap bağışında bulunan AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay “ Gelişen teknoloji ile birlikte kitap okuma alışkanlığımız günden güne körelmektedir. Oysaki  kitap okumak insanın bilgisini, konuşmasını, yaratıcılığını, zekasını ve insanlarla iletişimini arttırır. Bu noktada geleceğimizi teslim edeceğimiz gençlerimizin de zeki ve bilinçli olması gerekir. Bizde bu gün çocuklarımıza örnek olma adına burada bulunuyoruz” diye konuştu.

“RABBİMİZDE PEYGAMBERİMİZE İLK OKU EMRİNİ VERMİŞTİR”

Rüveyda Akbay “ Hz. Ali okumaya çok önem vermiş ve bana ’bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ cümlesiyle bunu desteklemiştir. Rabbimiz de peygamberimize İlk oku emrini vermiştir.Yine Fatih Sultan Mehmet İstanbul’u fethettiğinde büyük  bir kütüphaneyi yanında götürmüştür. Bizler Fatih Sultan Mehmet’in torunlarıyız. Bize boş boş oturmak yakışmaz. Kitap okumak hayatımızı güzelleştirir ve düşüncelerimizi olgunlaştırır” dedi. Kitapları AK Partili kadınlardan teslim alan kütüphane görevlisi Müzeyyen Hacıoğlu’da partililere teşekkür ederek kütüphaneyi gezdirdi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10