Kubilay'dan işadamı Canpolat'a plaket

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, kaymakamlıkta düzenlenen törende Migiboy Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İşadamı Dr. Vehbi Canpolat'a plaket takdim etti. Tö

Çerkezköy 1.04.2016 01:07:00 0
Kubilay

AYAKKABI VE KABAN YARDIMI YAPMIŞTI

Hayırsever İşadamı Dr. Vehbi Canpolat ilçedeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Atatürk İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Fevzipaşa İlkokulu, İnci Narin Yerlici İlkokulu, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu, Recep Arif Gabralı İlkokulu, Mevlana İlkokulu, Müjgan Serkan Karagöz Uygulama ve Özel Eğitim Merkezi, Kızılpınar İlkokulu, Kızılpınar Atatürk İlkokulu ve Veliköy İlkokulunda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize,ayakkabı ve kaban yardımı yapmıştı.

 

 

“EĞİTİM BİR GÖNÜL İŞİDİR”

Plaket töreninde konuşan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ İhtiyaç sahibi öğrencilerimize yapmış oldukları yardımlardan dolayı, hayırsever işadamımız Dr.Vehbi Canpolat’a teşekkür ediyorum. Eğitim bir gönül işidir. İlçemizde eğitim alanında hayırseverlerimizin büyük katkıları vardır ve hayırseverlerimizle büyük gurur duyuyoruz. Bu vesile ile İlçemiz eğitimine okul yaptırmak, okullarımızda müzik sınıfı ve bilgisayar sınıfı oluşturmak, kütüphane oluşturmak ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giyecek yardımları yapmak suretiyle katkı yapan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyor, hepsine saygı ve sevgilerimi gönderiyorum” diye konuştu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10