Rışvan ve Özkan ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy Kızılpınar Minibüscüler Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rışvan ve merhum eşi Satı Rışvan'ın oğlu Arslan Rışvan ile Şükran-Muhittin Özkan çiftinin kızı Birsen Ã?

Çerkezköy 4.04.2016 00:42:00 0
Rışvan ve Özkan ailelerinin mutlu günü

YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde dünya evine giren Birsen-Arslan çiftinin düğününe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, S.S. Çerkezköy Motorlu Taşıyıçılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, başta olmak üzere Veliköy, Kapaklı, Karlı, Bahçeağıl, Uzunhacı, Pınarca, Yanıkağıl minibüscüler kooperatif başkanları ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile Özkan ve Rışvan ailelerinin eş, dostları ve akrabaları katıldı.

 

NİKAHI AKAY KIYDI

Birsen Özkan ve Arslan Rışvan’ın nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Başkan Vahap Akay, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından ilk danslarını yapan genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde kesti. Hacı Ali Rışvan dünürleri Şükran ve Muhittin Özkan ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilerle yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip gönüllerince eğlendiler. Özkan ve Rışvan çocuklarının mürvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, düğüne katılan herkese bu mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür etti.

 

Haber /  Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10