Koçak: Desteklerimiz devam edecek

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube başkanı Hayati Çakan önceki gün Türk-İş Tekirdağ temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret etti.

Çerkezköy 6.04.2016 01:29:00 0
Koçak: Desteklerimiz devam edecek

TEŞEKKÜR ETTİ

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türk-İş Tekirdağ temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ın her zaman derneğe katkı ve destek sağladığını belirterek “ Bu gün buraya Türk-İş Tekirdağ temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanımız Murat Koçak’a derneğimize bu güne kadar yaptığı katkı ve destekler nedeniyle kendilerine bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Kendisinden bu yılda Sakatlar Haftasında imkanları doğrultusunda katkı sağlamasını talep ediyoruz” diye konuştu.

“KATKIMIZ DEVAM EDECEK”

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Koçak “ Türk Metal Sendikası olarak biz her zaman engelli vatandaşlarımızın yaşamlarının kolaylaşması yönünde katkı veriyoruz. Bu gün bir çok işyerinde de üyemiz olan engelli vatandaşlarımız çalışmaktadır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede sizlere katkı ve desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10