Yeni yönetimden fındıklı ziyaret

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan

Çerkezköy 6.04.2016 01:32:00 0
Yeni yönetimden fındıklı ziyaret

“KÜLTÜRÜNÜ YAŞATIYORUZ”

Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi dün ilk olarak Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, Dernek lokalinin kahveden ibaret bir yer olmadığını belirterek, “Dernek olarak yeni yönetimimizi  geçtiğimiz günlerde oluşturduk ve  bu günde sizlerin ziyaretinize geldik. Eskiden dernekçiliğe karşıydım. Derneğimizin yönetimine girmem konusunda arkadaşlar çok ısrarda bulunmuşlardı ama ben girmemiştim. Sonra bizim derneğimiz lokalinin sadece bir kahvehaneden ibaret olmadığını gördüm. Cenazelerimizde, düğünlerimizde, mevlitlerimizde birlikteliğin sağlandığını gözlemledim. Bu şekilde değişik kültürleri yaşadığımız bölgeye çok daha iyi yansıtabileceğimizi anladım. İnşallah bu birlikteliğimiz hiç bozulmaz. Dernek olarak hem geldiğimiz yörenin hem de yaşadığımız bölgenin kültürlerini onlara en iyi şekilde aktarmaya çalışacağız. Ayni zamanda dernek üyesi engellilerimiz  içinde çalışmalara başladık. Onların yaşamlarını daha da kolaylaştıracak projeler hazırlayarak yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz “ diye konuştu.

“DESTEKLEMEMİZ LAZIM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Çerkezköy dernekçilik açısından çok avantajlı bir ilçedir. Eskiden, dernekçilik faaliyetleri seçim önceleri kabaran bir olguydu ve önüne gelen bir yer tutarak bir dernek tabelası asıyordu. Artık hemşeri derneklerimiz  ilçemizde oturmuş vaziyettedir. Herkes kültürünü yaşatmak adına Çerkezköy’ün manzarasını ortaya çıkarıyor. Bizim de bunu desteklememiz lazım. İlçemizde kültürel kaynaşmayı ortaya çıkarmak istiyoruz. Bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde derneklerimizle bir araya gelerek ‘ Çerkezköy ile  ilgili ne yapabiliriz?’ sorusunun cevabını arayacağız. İnanıyorum ki birlikte çok güzel işler yapacağız. Amacımız Çerkezköy bilincini en iyi şekilde derneklerimizle birlikte oluşturmaktır. Bu ayni zamanda Çerkezköy’ün kültürlerinin tanıtılması anlamında çok daha yararlı olacak.”dedi.

 “GÜZEL PROJELERE İMZA ATABİLİRİZ”
 Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Öztürk ise dernekte yaklaşık olarak bin 200 üyenin bulunduğunu belirterek, “Çerkezköy’de yaklaşık 5 bin Ordulu vatandaşımız var. ‘Nasıl bir araya geliriz?’ konusunda yönetim olarak çalışmalara başladık. Sizinle de aynı görüşte olduğumuzu görmek bizi sevindirdi. Sizlerle birlikte umarım güzel projelere imza atabiliriz. Sizlerin bizlere yapacağınız katkı ve destek ve birliktelik çalışmalarımızla birlikte ilçemizin kültürel dokusunu da daha da zenginleştireceğimize inanıyoruz.”diye konuştu.

FINDIK HEDİYE ETTİLER

Çerkezköy Belediyesinden ayrılan Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi daha sonra Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretten ötürü Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay çalışmalarında başarılar diledi. Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği son olarak ise Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ı ziyaret ederek Emniyet Teşkilatının 171’inci yılını kutladı. Çerkezköy Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi ziyaretlerinde protokol üyelerine günün anısına fındık hediye etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10