Kutlu Doğum haftası için toplandılar

Çerkezköy İlçe Müftülüğü Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri öncesi Şanlıurfa Kebap Salonunda İstişare Kurulu Çalışma Grubu Başkanları ve Kutlu Doğum Platformu ile kahvaltıda bir araya ge

Çerkezköy 7.04.2016 00:05:00 0
Kutlu Doğum haftası için toplandılar

TOPLANTI DÜZENLENDİ

Toplantıya Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin,Özcanlar Tekstil Genel Koordinatörü Sait Yazı,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Optimed Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş,Metin Demirtaş,Müftülük personeli ve basın mensupları katıldı.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna amaçlarının bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak olduğunu belirterek, “ Çerkezköy İlçe Müftülüğü olarak iki yıl önce oluşturduğumuz istişare kurulumuz ile birçok çalışma gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımıza katkı sağlayan ve destek verenler ile istişare kurulumuzun gruplarında yer alan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Amacımız bir araya gelerek kaynaşmayı sağlamak. Bu gün kutlu doğum haftası için bir araya geldik.Bu gün istişare kurulu  çalışma grup başkanlarımızdan 15 kişi geldi. Diğerlerinin ise işleri olması dolayısıyla katılamadılar. İstişare kurulu yönetimimiz yeni yapılanmaya gitti ve her kesimi temsil edecek  7 kişiden oluştu” diye konuştu.

 

 

“TOPLANTILARI BURADA YAPABİLİRİZ”

Er Kaynak Camiinin altında toplantı salonu da yapacaklarını kaydeden Tuna “ Er Kaynak camiimizin altı atıl durumdadır. Burayı bir toplantı salonu yaparak değerlendireceğiz ve bu yönde çalışmalara başladık. Salon bittiğinde vakıf toplantılarımız olmak üzere istişare toplantıları ve buna benzer toplantılarımızı da burada yapacağız.Bugün sizlere bir arada toplamakta ki amacımız Kutlu Doğum platformudur. Bu toplantımız her kesimi temsil eden kişilerden oluşmaktadır. Niyetimiz Allah rızası için sesimizi her kesime duyurmak ve Kutlu doğum etkinliklerine maddi ve manevi yönden destek olacak kişilere ulaşarak katkı sağlamalarını talep etmektir. Ayrıca yine Kutlu doğum haftası etkinliklerimize katılımın yoğun olması için halkımızın katılımını sağlamasıdır” dedi.

 

 

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında programda gerçekleştirilecek etkinlikler üyelere tek tek anlatıldı. Tuna “ Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında 18 Nisan’da Çerkezköy İstasyon Spor Kompleksinde programımız var. Programda dört kişiye umre çekilişi yapılacak. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere de ödülleri verilecek” dedi. Çerkezköy İlçe Müftülüğü Diyanet Vakfı Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Karagöz “ Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından ilçemizde oluşturulması istenen ve İlçe Müftümüz Yusuf Tuna başkanlığında oluşturulan Diyanet Vakfı Çerkezköy İlçe Müftülüğü vakfı yönetimi olarak yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki arkadaşlarımızla birlikte iyi işler yapacağız.Müftü beyimizin de dediği gibi Er Kaynak camiinin altına güzel bir toplantı salonu yapmak için çalışıyoruz.Bu konuda iş adamlarımızdan hayırseverlerimizden katkı vermelerini istiyoruz” diye konuştu.

GÜVEN’E PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından İstişare Kurulu eski yönetim kurulu üyesi Oğuz Güven’e hizmetleri nedeniyle Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna tarafından plaket takdim edildi. Oğuz Güven aldığı aldığı plaketin anlamlı olduğunu ve evinde en iyi şekilde muhafaza edeceğini belirterek teşekkür etti.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10