Şehitlik gezileri 16 Nisan'da başlıyor

Geçtiğimiz yıl 'Çanakkale Tarihi İle Buluşuyor' adı altında Çanakkale Şehitliği'ne ücretsiz gezi düzenleyen Çerkezköy Belediyesi 16 Nisan Cumartesi gününden itibaren haftanın 2 g

Çerkezköy 9.04.2016 03:45:00 0
Şehitlik gezileri 16 Nisan

CUMARTESİ VE PAZAR GÜNÜ YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale Gezilerinin 16 Nisan Cumartesi günü başlayacağını açıklayan ve Ramazan ayına kadar devam edeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlk etapta gezilerimiz Cumartesi ve Pazar günleri 42’şer kişilik iki otobüs ile yapılacak. Vatandaşlarımızdan talep gelirse hafta içi diğer günlerde de otobüslerimizi Çanakkale’ye gönderebiliriz” diye konuştu.

“VATANDAŞLARIN GÖRMESİNİ İSTİYORUZ”

 ‘Çerkezköy Tarihi ile Buluşmaya Devam Ediyor’ sloganı ile düzenlenecek Çanakkale Gezileri ile ilgili bilgi veren Akay “ Tarihimizde çok önemli bir yeri olan ve 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Gezileri düzenliyoruz” dedi.

SABAH ERKENDEN ÇIKACAKLAR
Akay “ İlk etapta haftanın 2 günü düzenleyeceğimiz gezileri 16 Nisan Cumartesi günü sabah 06.00’da başlatacağız. 5 Haziran 2016 tarihine kadar her hafta Cumartesi ve Pazar günü, günü birlik olarak düzenleyeceğimiz gezilerimiz sabah saat 06.00’da Belediye Hizmet Binamız önünden başlayacaktır. Çanakkale Şehitliği ve tarihi yarımada gezisinin tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde otobüsümüz Çanakkale’den hareket edecek ve akşam geç saatlerde vatandaşlarımız ilçemize döneceklerdir” açıklamasında bulundu.

PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Çerkezköy Belediyesi’nin düzenleyeceği gezilerin ücretsiz olduğunu ve geziye katılmak isteyen vatandaşların 11 Nisan Pazartesi gününden itibaren nüfus cüzdanları ile birlikte Çerkezköy Belediyesi halk masasına başvurmalarını ve kayıt yaptırmalarını isteyen Akay, vatandaşlardan talep gelmesi durumunda hafta içinde de Çanakkale gezileri için otobüs tahsis edileceğini sözlerine ekledi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10