Okul yararına dayanışma çayı

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği okulun bazı ihtiyaçlarının giderilmesi için tanışma ve dayanışma çayı düzenledi. Gerçekleşen programa Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İ

Çerkezköy 10.04.2016 22:33:00 0
Okul yararına dayanışma çayı

“OKUL AİLE BİRLİĞİ OLARAK OKULUMUZDA İLK KEZ ÇAY DÜZENLEDİK”

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Pakize Narin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Biber “ Okulumuzda Okul Aile Birliği olarak bu yıl ilk kez bir tanışma ve dayanışma çayı düzenledik. Amacımız burada velilerimizle kaynaşmayı ve dayanışmayı pekiştirmek ve ayni zamanda okulumuzun ihtiyaçlarını giderilmesinde katkı sağlamaktır. Çaya katılan velilerimize Okul Aile Birliği Yönetimimiz adına çok teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” dedi.  Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Biber’in ardından konuşan Okul Müdür Yardımcısı Cengiz Vural’da okulun ihtiyaçlarının giderilmesi için Okul Aile Birliği’nin okul olarak ilk kez düzenlediği bu çaya katkı sağlayan velilere teşekkür etti.

“OKUL OLARAK ÇOK GÜZEL İŞLER YAPIYORUZ”

Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol’da okul olarak kendi dönemi zamanında ilk kez okul çayı düzenlenmiş olmasından da mutlu olduğunu belirterek, “Pakize Narin Anadolu Lisesi olarak ilk kez  okulumuzda böyle bir etkinlik yapıyoruz. Okul olarak iyi şeyler yapmak için çalışıyoruz.Sporda da devamlı başarılara imza atıyoruz. İlk dönem de sporda bir çok birincilikler aldık. 2. dönem de çok iyi başarılı şekilde devam ediyor. Ayrıca bilgi yarışmaları da olmak üzere birinciliklerimiz devam ediyor. Ayrıca yine okul olarak hijyen yönünden de beyaz bayrak  aldık.Her okulun belli başlı ihtiyaçları var.Bu yönde okul Aile birlikleri okullarının ihtiyaçlarının karşılanması yönünde böyle güzel etkinlikler düzenliyor. Bu günkü etkinlikte bu yönde düzenlenmiş bir etkinliktir. Okul Aile Birliğimizin bu çalışmalarını takdirle karşılıyor ve teşekkür  ediyoruz.Okulumuz öğrencileri üniversite sınavlarında da başarısı yüzde yüz olmuştur “ diye konuştu.

VELİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Okul Müdürü Veysel Doğruyol’un konuşmasının ardından canlı müzik eşliğinde Okul Aile Birliği yöneticileri ve öğrenci velileri Tekirdağ ve Trakya yöresine ait oyun havaları eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlenerek hem  stres attılar hem de unutamayacakları keyifli bir gün geçirdiler. Tanışma ve Dayanışma Çayında eğlencenin bir bölümünde de hediye çekilişi yapıldı.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10