Hatipoğlu ve Gök ailelerinin düğün mutluluğu

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Hasan Hatipoğlu, hafta sonu gerçekleşen düğün töreni ile hayatını tarih öğretmeni Canan Gök ile birleştirdi.

Çerkezköy 12.04.2016 01:06:00 0
Hatipoğlu ve Gök ailelerinin düğün mutluluğu

ÜNYA EVİNE GİRDİ

Rabiye-Rıdvan Hatipoğlu’nun oğlu Hasan Hatipoğlu ve Fatma Esengül ile Kızılpınar Eski Belediye Meclis üyesi Pir Murat Gök çiftinin kızı Canan Gök, Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda yapılan renkli düğün töreni ile dünya evine girdi. Hasan Hatipoğlu ve Canan Gök’ün düğünlerine aile ve çevresinin yanı sıra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti İlçe Eski Başkanı Sait Yazı, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gelin hanımın iş arkadaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Tekirdağ Gümüşhaneliler Dernek yönetimi ve üyeleri de tam kadro düğüne katıldı.

 

NİKAHI AKAY KIYDI

Canan ve Hasan Hatipoğlu’nun nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Çerkezköy’ün tanınan iş adamlarından Sefer Kılıç ile Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Caner Baysal yaptı. Başkan Akay, çifte nikah akdinden sonra iyi ve kötü günlerinde birbirlerine destek olmaları ve bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu. Vahap Akay, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını gelin Canan Gök’e verdi. Ardından çift ilk danslarını alkışlar eşliğinde yaptı ve sonrasında da davetlilerin heyecanlı bakışları arasında düğün pastalarını kestiler. Çiçeği burnunda çift ve davetliler çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken, Fatma Esengül-Pir Murat Gök ile Rabiye-Rıdvan Hatipoğlu çocuklarının mutlu gününde davetlileri ile yakından ilgilendiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10