22 engelliye doğum günü partisi

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi'nin 'Doğum günü' etkinlikleri kapsamında Nisan ayında doğan dernek üyeleri için doğum günü partisi düzenlendi. Bu ayki doğum günü partisini 26.dönem Cumhur

Kapaklı 12.04.2016 01:16:00 0
22 engelliye doğum günü partisi

ANNE MANDALI KATILDI

Her ay bir gönüllü sponsorun katkılarıyla yapılan doğum günü kutlama etkinliği bu ay 26.dönem Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili adayı Arzu Mandalı Sucu’nun katkıları ile gerçekleştirildi.

Doğum günü kutlamasına şehir dışında olduğu için katılamayan Arzu Mandalı Sucu’nun yerine annesi Fatma Mandalı katıldı. Fatma Mandalı’ya Kapaklı Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Özdemir’de eşlik etti.

“MUTLULUK DUYDUM”

Nisan ayında doğan bütün engellilerin doğum gününü kutlayan Fatma Mandalı “Hep birlikte iyi günümüzde, kötü günümüzde el ele verdiğimizde çözemeyeceğimiz sıkıntı yok. Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesini çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Bütün engellilerimize ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hepsinin de doğum gününü kutluyorum. Burada olmaktan mutluluk duydum” dedi.

 

 

PASTAYI HEP BİRLİKTE KESTİLER

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, dernek olarak her ay üyelerin doğum günlerini kutladıklarını ifade ederek “ 2 yıl önce derneğimizi devraldığımızda 30 üyemiz vardı. Bugün ise derneğimizde toplam 305 kayıtlı üyemiz bulunuyor. Nisan ayında doğan 22 üyemiz için bugün doğum günü partisi düzenliyoruz. Doğum günü partisine sponsor olarak üyelerimizi sevindiren Arzu Mandalı Sucu’ya ve annesi Fatma Mandalı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi. Doğum günü partisinde üyeler, kendileri için hazırlanan pastayı hep birlikte kesti. Engelli vatandaşlar ve aileleri çalan müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10