Kepenek Türkiye ikincisi oldu

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eskişehir'de düzenlediği okullar arası Taekwando Türkiye şampiyonasında Çerkezköylü Nurullah Narin Ortaokulu öğrencisi Senanur Kepenek Yıldız Kızlar kate

15.04.2016 02:30:00 0
Kepenek Türkiye ikincisi oldu

“ŞANSIZ KAYBETTİM”

Eskişehir’de düzenlenen turnuvaya şampiyon olmak için gittiğini kaydeden Senanur Kepenek”

Her müsabaka öncesinde olduğu gibi bu şampiyonaya da Antrenörüm Bilal Güzel nezaretinde çok iyi bir hazırlık devresi geçirdim. Şampiyona öncesi de belirttiğim gibi hedefim kategorimde birinciliği kazanmaktı. Ancak son müsabakamda şansızlığımdan dolayı az sayı farkı ile birinciliği kaçırdım ve ikinci oldum. Yine de başarılı olduğum için mutluyum.   Şampiyonada oldukça zorlu rakiplerle mücadele ettim. Ancak bu güne katıldığım turnuva ve şampiyonalarda edindiğim tecrübelerim bu şampiyonada da bana rehber oldu. İnşallah bundan böylede başarılarıma yenilerini  eklemeye devam edeceğim. Bizlere her zaman destek veren Çerkezköy belediye Başkanımız Vahap Akay ve İl spor Müdürlüğümüze de çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BİRİNCİ GELECEĞİNE İNANCIMIZ TAMDI”

Antrenör Bilal Güzel’de , “ Sesiz fırtına lakaplı Milli sporcusu Kübra Kepenek’in kardeşi olan Senanur Kepenek, şampiyona öncesi bana’ Hocam hiç tereddüdünüz olmasın şampiyonada mutlaka madalya kazanacağım size söz veriyorum ’demişti. Senanur, müsabakalara çok hırslı ve bir o kadar da istekli başladı . Turnuvada zorlu rakiplerle mücadele etti. Yıldız kızlarda 29 kiloda ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazandı. Senanur’da ablası Kübra Kepenek  gibi gelecek vaat eden  ve Milli sporcu adayı olan sporcumuzdur.Senanur Kepenek ablası Kübra Kepenek gibi Anadolu Yıldızlar şampiyonasında da kilosunda şampiyon olarak Tekirdağ’ı ekip olarak şampiyonada finale taşıyan sporcularımızdan biridir. Senanur bu şampiyona da İlimizi, ilçemizi ve okulunu en iyi şekilde temsil ederek yüzünün akı ile çıkmıştır.Bizlere olduğu kadar  elde ettiği ikincilik ile ilçemize ve ilimize sevinç yaratmıştır.Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10