Bülent Ecevit parkı ihaleye çıkıyor

Kapaklı Belediyesine ait Bülent Ecevit Parkı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile ihale edilerek 10 yıllığına kiraya verilecek.Bülent Ecevit parkı 17 050 m2 olup i?

Kapaklı 19.04.2016 07:07:00 0
Bülent Ecevit parkı ihaleye çıkıyor

''HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM''

Kapaklıda park ve yeşil alanların son derece modern, ailelerin huzur içerisinde vakit geçirdiği, yeşilin egemen olduğu yerler haline getirmeye çalıştıklarını belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Geçtiğimiz günlerde Atatürk mahallemizdeki Süleyman Demirel parkımızın ihalesini yaparak işlemecesine teslim ettik. Hemen akabinde Bülent Ecevit Parkımızı da 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile ihale ederek 10 yıllığına kiraya vereceğiz. Parklarımıza maalesef bazı kimliği belirsiz kişiler tarafından zarar veriliyor hizmet yapmak yetmiyor bu hizmetleri korumak hem bizim hem de vatandaşlarımızın vatandaşlık görevi. Unutmayalım Bu alanlarımız nefes aldığımız yerler hep birlikte sahip çıkalım ve koruyalım. Kazak gölü mesire alanımızı da İnşallah aynı şekilde kiralamayı planlıyoruz çalışmalarımız devam ediyor. '' dedi.

''PARKLAR ÖNEMLİ BİR İHTİYAÇ''

Yeni parkların Kapaklı için bir ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Başkan Mandalı,” İlçemizde yeni parklar önemli bir ihtiyaç olduğu için yapıldı. İlçemizin her köşesinde vatandaşlarımızın rahat edebilmelerini amaçlayarak yaptığımız alanlar bu bağlamda görevini tam olarak gerçekleştirmiştir” dedi. Her gün parklara akın eden binlerce vatandaşımızı gördükçe heyecan duyduklarının altını çizen Mandalı, vatandaşlarımızın hayır dualarının bile kendilerini mutlu etmeye yettiğini aktardı.

''ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK''

Büyük parklar konusunda çalışmaların sürdüğünü ileten Başkan Mandalı, " Mevcut parklarımıza olan yoğun teveccüh bizim daha başka yerlerde de park açmamız için bize yol haritası oldu. Bu kapsamda diğer büyük park projelerimiz için ilçemiz genelindeki tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam edecek.'' dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10