Çerkezköy'den Külliye'ye

Çerkezköy'de eğitim öğretim veren Fevzipaşa İlkokulu Öğrencisi Gizem Nesil Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe K

Çerkezköy 21.04.2016 07:35:00 0
Çerkezköy

ANKARA’YA DAVET EDİLDİ
Çerkezköy’de 3 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilen İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda 1’inci olan Fevzipaşa İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Gizem Nesil Genç, böylelikle 8 Mart 2016 tarihinde Tekirdağ İli genelinde yapılacak olan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'na katılmaya hak kazandı. İl genelinde yapılan yarışmada da 1’inci çıkan Gizem Nesil Genç’in bu başarısı Ankara’dan da duyuldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’ya davet edilen Gizem Nesil Genç, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Beştepe Külliyesi’nde kabul edilecek.
 

 

ERDOĞAN’DAN SONRA DAVUTOĞLU AĞIRLAYACAK
Gizem Nesil Genç, Beştepe Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a konuk olduktan sonra 24 Nisan Pazar günü de Başbakan Ahmet Davutoğlu himayelerinde Çankaya Köşkü’nde diğer öğrencilerin de katılımlarıyla yapılacak olan kutlama programına katılacak. İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'nda Tekirdağ birincisi olan ve Veli İzin Belgesi alınan Fevzipaşa İlkokulu öğrencisi Gizem Nesil Genç'e Ankara ziyaretlerinde sınıf öğretmeni Fatma Temirtaş refakat edecek.


0282 726 91 91
0282 747 65 10