Hemşerilerinden Bayram'a ziyaret

Çerkezköy Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Enver Bayram'ı makamında ziyaret etti.

Çerkezköy 22.04.2016 02:04:00 0
Hemşerilerinden Bayram

BAŞARILAR DİLEDİ

Trakya Belediyeler Birliği’nin Viyana ve Almanya’daki seminerlerine katılmak üzere yurt dışına çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın koltuğunu emanet ettiği Enver Bayram, dün saat 11.00’da AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çiftçi ve Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız’ı Belediye Başkanlığı makamında ağırladı. Enver Bayram’ın Çerkezköy Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı olduğunu anımsatan Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dursun Yıldız, hafta sonu yapılacak olan Samsunlular Derneği kongresinde kendisine başarılar diledi.

“MEŞAKKATLİ BİR İŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Enver Bayram, “Dernekçiliğin ne kadar meşakkatli bir iş olduğunu çok iyi bilen bir insanım. Dursun Yıldız da Vezirköprülüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde çok başarılı bir yönetim sergiliyor. Kendisini tebrik ediyorum. Mustafa Çiftçi de bizim meclisten arkadaşımız. Birlikte ilçemizin menfaatleri için meclisimizde diğer tüm meclis üyeleri gibi elimizden geleni yapıyoruz” dedi ve ziyaret için teşekkür etti.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10