For-All 3.şubesini Atatürk Caddesine açtı

Çetin Komşu ve Kaan Kabak'ın ortaklığında For All üçüncü şubesini Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No:102/A da hizmete açtı.

Çerkezköy 23.04.2016 07:12:00 0
For-All 3.şubesini Atatürk Caddesine açtı

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, AK parti Tekirdağ eski Milletvekili ve eski İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, Kapaklı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükkanlı, muhtarlar, esnaflar ile kalalabalık davetli kitlesi katıldı.

 

 

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Bugün Çerkezköy ve Kapaklı’nın vizyonunu açtıkları mağazalar ile değiştiren iki ortak Çetin Komşu ve Kaan Tabak’ı tebrik ediyorum. Çerkezköy ve Kapaklı’da bulunan mağazalarına bir yenisi ekleyen ortaklarımız üçüncü şubelerini açtılar. Başarılı çalışmalarıyla bu mağaza zincirlerini çoğaltmalarını temenni ediyorum. Nezih bir ortam hazırlayarak kaliteli ürünlerin satışını yapmalarını da önemli olduğunu görüyoruz.

Burada her kaliteli markanın satışının yapıldığını görmek bizleri sevindiriyor.  Kardeşlerimize açmış oldukları işyerlerinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

 

MAĞAZAYI GEZDİLER

İrfan Mandalı’nın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili ve Eski İl Başkanı Ahmet Kambur “ Bugün burada hayırlı bir iş için birlikteyiz. Çerkezköy’de böyle nezih işletmelerin çoğalmasını temenni ediyorum. Bu işletme Çerkezköy’e ve bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın duasının ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından protokol üyeleri iki katlı mağazayı gezerek alışveriş yaptılar. Mağaza Sahipleri Çetin Komşu ve Kaan Kabak açılışa katılanlara mutlu günlerinde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10