Sporcuları ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Basketbol Bölge ikincisi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Kız Basketbol Takımını makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Çerkezköy 27.04.2016 00:50:00 0
Sporcuları ödüllendirdi

TEBRİK ETTİ

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen törene Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Fahrettin Karaman, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Taşer ve sporcular katıldı. Ödül töreninde konuşan Kaymakam Kubilay “ Ticaret ve Sanayi Odası Lisemiz Basketbol Takımı, Genç Kızlar Basketbol Turnuvasında Tekirdağ Birincisi olup Bölge Turnuvasına katılmayı hak kazanmışlardı. Düzce’ de yapılan Bölge Turnuvasında Sporcularımız ikinci olarak turnuvayı  tamamladı. İlçemizin adını İl bazında ve Bölge bazında duyurarak başarı elde eden sporcularımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“İLÇEYE TANITILACAK”

Çerkezköy’ün eğitimde bir marka kent olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini söyleyen Kubilay “

Basketbol müsabakalarında İlçemizi başarılı bir şekilde temsil eden sporcularımız ayrıca Çerkezköy’ ün yıldızı oldular. Çerkezköy’ün yıldızları her geçen gün artıyor. Gerek il düzeyinde ve gerekse Türkiye geneli ve uluslararası düzeyde, ilçemizin adını duyurarak gurur kaynağımız olan tüm öğrencilerimiz, bu yıl 2. si yapılacak olan “Çerkezköy Yıldızları ile Buluşuyor” programında İlçemize tanıtılacaklardır.” Diye konuştu. Konuşmaların ardından Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10