Yaztepe'den As'a hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına getirilen Mustafa As'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 28.04.2016 23:31:00 0
Yaztepe

“ÇALIŞMALARINIZI TAKDİR EDİYORUZ”

Ziyaretten ötürü Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe’ye teşekkür eden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As “Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Her zaman kaliteli çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Üyeleriniz ile de birlik ve beraberlik içersinde çalışıyor olmanızı da takdirle karşılıyoruz. Bölgemizde örnek teşkil eden kooperatiflerden birisiniz ve bu yönden de sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

“BİRBİRİMİZE DESTEK OLMALIYIZ”

Oda yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe” Üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyorum. Bizler aynı topluluğa hizmet eden sivil toplum kuruluşları olarak temsil ettiğimiz esnaf

sanatkarlarımıza bugün ve yarında yasalar çerçevesinde en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu bağlamda sizlerden gelecek her türlü istek ve taleplere de elimizden geldiğince destek olacağımızı belirtmek isterim. Size ve ekibinize yeni görevinin başarılar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10