Gaziler Ankara'yı gezdiler

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Ankara gezisine gaziler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akayâ??

Çerkezköy 28.04.2016 23:39:00 0
Gaziler Ankara

“ANIT KABİR VE THK GENEL BAŞKANI KÜRŞAT ATILGAN’I ZİYARET ETTİLER”

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ve gaziler önceki gün önce Türk Hava Kurumu Genel merkezini ziyaret ederek THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan ve Genel Sekreter Salim Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bir araya geldiler. Ziyarette Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan günün anısına THK Genel Başkanı Kürşat Atılgan’a yaptıkları anlamlı görevden dolayı plaket takdim etti.

 

 

ANIT KEBİRİ DE ZİYARET ETTİLER

Çerkezköylü gaziler THK Genel Merkezi ziyaretinin ardından Anıtkabiri de ziyaret ederek atanın huzuruna çıktı. Ziyarette Yarlıgan, Anıtkabirde şeref defterine “ Atam ulu önderimiz, bugün huzurunuza geldik. Kayıp vatan tünelinin hatıraları olan atalarımız varlığımızı devam ettirmek üzere Anadolu’nun bağrına yerleştiler. Büyük mücadelemiz ve bize yeni bir hayat sunan zaferlerimiz nedeniyle size minnettarız. Sizi  saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ruhun şad olsun. Ne Mutlu Türküm diye” yazı yazdı. Çerkezköylü gaziler kendilerine destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ettiler.

Haber/Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10