Ertem koydu, Akay kaldırıyor

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan yer altı çöp konteynerlerini bulundukları yerlerden kaldırıyor.

Çerkezköy 28.04.2016 23:41:00 0
Ertem koydu, Akay kaldırıyor

ÇOĞU ARIZALI

Çerkezköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye eski Başkanı Ali Ertem döneminde Atatürk Caddesi üzerine yerleştirilen ve her biri 5 metreküp kapasiteli olan yer altı çöp konteynerlerini bulundukları yerlerden kaldırıyor. Yer altı çöp konteynerlerinin birçoğunun arızalı olduğunu ifade eden Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “Bu çöp konteynerlerinden beklenen verim sağlanamadığı için kaldırılmaları uygun görüldü.

 

 

110 ADET YENİ ÇÖP KONTEYNER ALINDI

Kaldırılan yer altı çöp konteynerleri onarıldıktan sonra, şehrin muhtelif noktalarında kullanılacaktır” dedi. Çerkezköy Belediyesi’nin 110 adet yeni çöp konteyneri satın aldığını belirten Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Yeni konteynerlerin eskileri ile değişimi çalışmaları da devam ediyor. Çerkezköy’de temizlik işlerinin aksamadan sürdürülmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” açıklamalarında bulundu.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10