Dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Pakize Narin Anadolu Lisesi koordinasyonu ile ilçede tüm liselerin katılımı ile gerçekleştirilen Pİ Olimpiyat Projesi kapsamında

Çerkezköy 28.04.2016 23:46:00 0
Dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

PROGRAM DÜZENLENDİ

Düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın yanısıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Pakize Nakin Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Doğruyol, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cengiz Vural, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Sedat Danakol, Pakize Narin Anadolu Lisesi  Matematik Öğretmeni Feruze Ayla Taygal Özdemir ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Programda konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “ Öğrencilerimiz arasında en fazla önyargı ile yaklaşılan ders matematik dersidir. Matematiğin önündeki önyargıları kaldırarak, matematiksel düşüncenin önemini ve matematiğe duyulan ilgi ve isteği artırmak, öğrenciilerimiz arasında rekabeti ve sosyalleşmenin artacağı ortamlar ouşturmak, 2015-2016 eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin matematik seviyelerini ölçmek amacıyla 9. ve 10. Sınıflar arasında Pi Olimpiyatları Projesi kapsamında İlçemizde 340 öğrencimizin katılımı ve 16 öğretmenimizin gözetiminde bir yarışma düzenlenmiştir. Söz konusu etkinliğin düzenlenmesinde başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu. Kubilay, 9.sınıflar kategorisinde birinci olan Mete Sakallı’ya, ikinci Zeynep Esen’i, üçüncü Semiha Tosun’a, 10.sınıf kategorisinde birinci olan Doğukan Özcan, ikinci Elif Görkem’e, üçüncü olan Emir Durak’ı ödüllendirdi.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10