Çerkezköy ecdadına koşuyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Çerkezköy Tarihi İle Buluşmaya Devam Ediyor' sloganı ile Cumartesi-Pazar günleri yapılan ve 5 Haziran'a kadar devam edecek olan ücretsiz Çanakkale Şehitliği ziyaret

Çerkezköy 1.05.2016 23:16:00 0
Çerkezköy ecdadına koşuyor

CUMA GÜNÜ DE SEFERLER OLACAK

Nisan ayı ortasında başlayan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çanakkale Şehitliği ziyaretlerinin devam ettiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "İlk etapta Cumartesi ve Pazar günü düzenlemeyi düşündüğümüz tarihi yarımada ziyaretimize vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine Cuma günü de ilave ettik. Bu hafta ilk Cuma seferi Çanakkale Şehitliği'ne yapıldı" açıklamasını yaptı.

 

 

HALK YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Çerkezköy Belediyesi'nin 'Çerkezköy Tarihi İle buluşmaya Devam Ediyor' sloganı ile düzenlediği ücretsiz Çanakkale Şehitliği gezilerinin artık haftanın üç günü (Cuma, Cumartesi ve Pazar) yapılacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Çerkezköy halkının Çanakkale gezilerine gösterdiği ilgi çok üst düzeyde. Gezilerimize kayıtlar açıldıktan kısa bir süre sonra Cumartesi ve Pazar günleri 5 Haziran tarihine kadar doldu. Cuma günü tarihi yarımadaya giderek, eşsiz Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı alanı görmek isteyen vatandaşlarımız Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına gelerek kayıt yaptırabilirler" dedi.

 

 

GEREKİRSE HAFTA İÇİ EK SEFERLER DE YAPILABİLİR

Çerkezköy Belediyesi olarak artık haftanın üç günü Çanakkale Şehitliği'ne iki otobüs ile gezi düzenleyeceklerini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çanakale’nin tarihimizde çok önemli bir yeri vardır. 250 bin vatan evladının şehit olduğu tarihi yarımadayı Çerkezköy’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın görmesini, bu eşsiz zaferin nasıl kazanıldığını idrak etmesini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Mehmetçiklerimizin hangi şartlar altında düşmana ‘Dur’ dediğini, Türk Askeri’nin Çanakkale’yi nasıl geçilmez yaptığını yerinde görmek için Çanakkale Gezileri düzenliyoruz. 5 Haziran 2016 tarihine kadar her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günü, ayrıca vatandaşlarımızdan talep gelmesi üzerine hafta içi de yine ek Çanakkale’ye turlarımız olacak. Gezilerimize gösterilen ilgiye ve katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10