Şehidi kabri başında andılar

Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu öğretmen ve öğrencileri dün hazırladığı program ile okula adı verilen şehit Mustafa Baykuş'u Çerkezköy şehitliğinde ziyaret ederek mevlit okut

Çerkezköy 3.05.2016 19:10:00 0
Şehidi kabri başında andılar

PROGRAM DÜZENLENDİ

Çerkezköy Şehitliğinde düzenlenen programa Çerkezköy  3. Zırhlı Tugay Komurtanlığı Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Göksel Söylemez,Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna,

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler,Türk Eğitim Sen Çerkezköy Şube başkanı Alper Tunga Şahin, Şehit Mustafa baykuş İlkokul Müdürü Ahmet Esat Aktaş, öğretmenler ile öğrenciler, Şehit Mustafa Başkuş’un ailesi katıldı.

 

PROGRAM SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI

Program Okul Müdürü Ahmet Esat Aktaş’ın kısa konuşmasıyla başladı. Ardından Saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. Daha Sonra 4/A sınıfı öğrencilerinden Naz Can ve Cemre Aktay şehitlerle ilgili konuşmalar yaptılar. Konuşma yapan öğrenciler Şehitlerin kanının yerde kalmayacağını,şehitlerin vatandaşları için canlarını feda ettiğini ve şehit olanların Allah katında da en yüksek mevkilerde yerini aldıklarını ifade ettiler.

 

KURAN OKUTULDU

Öğrencilerin konuşmasının ardından şehit Mustafa Baykuş’un kabrine öğrenciler Türk Bayrakları koydu ve sonra Kabri başında Çerkezköy İlçe Müftülüğü İmam Hatiplerinden İdris Akkaya ve İsmail Bütün mevlit okudu. Mevlit sonunda yapılan duadan sonra katılımcılara etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10