Meclis toplantısı erken bitti

Kapaklı Belediyesi'nin Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın 1'inci oturumu kısa sürdü. Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile yapılacak toplantı nedeniyle gündem maddelerinde

Çerkezköy 3.05.2016 19:11:00 0
Meclis toplantısı erken bitti

ANTALYA’DAN DÖNDÜLER

Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında toplanan Kapaklı Belediyesi Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’na Sevgi Aksoy, Mustafa Çetin ve Ufuk Bayraktar katılmadı. Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bildiğiniz gibi Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi üyelerini geçtiğimiz günlerde Antalya’ya gönderdik. Dernek üyeleri Antalya’dan döndüler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşların yanında olmaya ve derneğe destekte bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ÇOK VERİMLİ BİR GEZİ OLDU

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan da “Antalya’ya derneğimiz üyesi 18 genç kardeşimizle birlikte gittik. Antalya gezisi gençlerimiz için oldukça verimli geçti. Bu vesile ile derneğimize verdiği desteklerden dolayı başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere tüm Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.  

 

AVUKATA TAVAN ÜCRET

Konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2015 Mali Yılı Gelir ve Gider kesin hesaplarının görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildiği toplantıda ilçenin muhtelif noktalarındaki belediye hisselerinin satışları ise oy birliği ile kabul edildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ‘Boş Kadro Değişikliği’ talebi oy birliği ile kabul edilirken; belediye bünyesinde çalıştırılan sözleşmeli avukatın ücretinin tavan ücret olarak belirlenmesi de oy birliği ile kabul edildi.  

Bu gündem maddesinin de karara bağlanmasının ardından Belediye Başkanı İrfan Mandalı toplantıyı sonlandırdı. Mandalı, “Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile toplantımız var. Dolayısıyla toplantıyı sonlandırmak zorundayız” dedi. Kalan gündem maddelerinin 7 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da yapılacak 2’nci oturumda görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10